24 hores corrent contra el càncer

Divendres es posa en marxa a Siete Aguas la sisena edició del Reto Solidario Contra el Càncer

reto solidario

 

Corrent contra el Càncer. Per a fer un crit d’atenció a la societat i d’ànim a tots aquells que de forma directa o a través d’un familiar es troben amb esta malaltia. Per a recaptar diners que puguen ajudar a la investigació i paliar els efectes. Per a fer esport de forma solidària.

Divendres 29 d’abril commença una nova edició del Repte Solidari contra el Cáncer que reunirá 30 corredors per tratar de fer uns 117 km en 24 hores. L’eixida serà a les 18:30 h des de Siete Aguas per arribar 24 hores després a Carlet.

RETO CANCER6 anys de Reto Solidario

«La nostra meta és eixir junts, patir junts i arribar junts, abanderant el missatge de la importància de la prevenció del cáncer per les 13 poblacions que atravesem» explica José Antonio Miguel Garrido promotor d’este repte que va comenzar ara fa 6 anys per fer homenatge al seu iaio.

«No vaig a negar que estic asustat»

Com als últims 5 anys, José Antonio estarà acompanyat per un bon nombre de corredors i amics per com ara Francisco Lahoz, present en totes les edicions. «No vaig a negar que estic asustat perquè no tots els dies un posa al seu cos i la seua ment al límit, però tot i això, cada dia estic més convençut de que la decisió de participar a estos reptes va ser la correcta».

José Antonio i Francisco seran dos dels 32 corredors que faran els 117 km de la marxa duent un dorsal elaborar per 42 k running, amb un lema com: «Gota de tu corazón». Aniran travessant per diverses poblacions -Vilarmarxant, Xiva, Albal, Xest, Alginet, Almussafes, Benifaió…- i cada una d’elles hi haurà un acte de reconeiximent al Repte i a totes les persones que lluiten contra el càncer.

Marxa Solidària i sopar

A més del Reto Solidario Contra el Càncer, enguany tindrà lloc la I Marxa solidària Carlet contra el Càncer que tindrà lloc dissabte 30 d’abril a les 18:30, coincidint amb l’arribada a Carlet dels 32 corredors del Reto Solidario. En acabant hi haurà un sopar solidari per a 500 persones que destinarà la seua recaptació per a la AECC València.


Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »