La selecció FEMECV CxM a donar la cara a Cantabria

Diumenge afronten la tercera prova de la Copa d’Espanya FEDME a Otañes

cebrian 1

Bonavista i Sánchez Cebrián en una foto d’arxiu

 

Els millors de la nostre terra, davant els millors d’Espanya. Este cap de setmana la selecció valenciana de carrera per muntanya FEMECV es desplaça fins a Cantabria, per a participar a la tercera prova de la Copa d’Espanya Gran Premio Buff Salomon de CxM FEDME a Otañes, Cantabria, amb el VIII Trail Rae, prova de 34 km 2090+

El señor del Trail 

Entre els seleccionats destaca la presència de Miguel Angel Sánchez Cebrián (Marathon Crevillent) que ve de proclamar-se campió passat cap de setmana de la MiM, onze d’anys després d’haver-ho fet per primera vegada en 2005. Arriba a més, amb les ganes de tornar a formar part d’una selecció de CxM FEMECV de la que va ser punta de llança en l’ínici d’este tipus de competició. Sánchez Cebrián estarà acompanyat en categoria senior per altres destacats corredors com ara Mario Bonavista (Mur i Castell-Tuga) y Juan Navarro (Corremón Trail)

Raro i Bernat

A més, en dones cal destacar les opcions de Pilar Raro i Eva Bernat, les dos corredores del CxM Valencia que han dominat clarament el Campionat de Lliga CxM FEMECV i l’Autonòmic Individual i ara tenen l’oportunitat de competir amb les millors d’Espanya.

La selecció que dirigeix Angel Font es completa amb Jimmy Soriano (Corremón Trail) en subcategoria promesa i Guillermo Albert (Amics Volta al Terme Fondeguilla) i Ricardo Cherta (Amics Curses Populars Alcalà) en categoria junior.

Després de la bona actuació a Borriol amb Sánchez Cebrián i Bonavista en el top 5, la selecció FEMECV repren la presència a la Copa després de l’absència obligada a Lugo per coincidir amb l’Autonomic Individual FEMECV.


Més dades:

El Señor del Trail lidera la selecció FEMECV

“Cada vegada hi ha més nivell al Trail”

El señor del Trail

Altra MiM, 11 anys després

Cardona i Raro llançats a per la Lliga

Sorpresa a Tavernes

Compartir aquesta notícia a

2 Comentaris

 1. Hola!

  Pregunte per absolut desconeixement. Qué guanya el Federat que ha pagat la seua llicència amb açó? Es supossa que formen part de clubs que hi prodríen participar, no és així? A part, aquesta despessa (desplaçament, allotjament, inscripció, dietes, …) de tots els integrants la paga la Federació? O cadascú? De ser la primera el que fem els federats i les federades és una espècie de Crowfunding (involuntari al meu cas). Tal vegada estic equivocat i tot açó s’ho paguen de la seua butxaca cadascú i reporta a la Federació uns ingressos i no al contrari.

  Sal·lutacions amics de SLA!

  Escriu una resposta
  • Hola Jaume,

   Traslladem la teua consulta a la FEMECV, però en tot cas, siga com siga, és un aspecte que estarà reglamentat i aprovat en assemblea de la FEMECV

   Gràcies

   Escriu una resposta

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »