Villena busca els millors estrategues

Dissabte 30 d’abril es disputa el Campionat Autonòmic de Rogaine 

villena cartellokAcí el que conta és l’estratègia. Traçar el millor camí possible per a aconseguir el major nombre de punts sense superar el temps màxim fixat. I a més, fer-ho en equip i en autosuficiència. És el Rogaine, una de les modalitats que ampara el món de l’orientació que este dissabte fa parada a Villena.

El Club Villena Orientació organitza el I Rogaine Ciutat de Villena que és al mateix temps Campionat Autonòmic de Rogaine FEDOCV i segona prova de la Lliga Espanyola Ultra Escore Rogaine, el que fa que entre els més de 60 equips participants hi haja representació de molts punts de la península.

Competició exigent i tècnica

Els participants hauran d’afrontar una competició que es presenta molt exigent pel tipus de terreny on té lloc, en una mapa de 40,48 km2 de superficie composat per tres àrees “Peña Rubia”, “Sierra del Fraile” i “La Quitranera”, que acumulen molt de desnivell en pocs metres.

A més serà exigent tècnicament pel gran nombre de detalls rocosos, de relleu i vegetació que fan que la navegació pel terreny siga complexa. El mapa, com sempre, serà entregat als equips només 15 minuts abans de l’eixida de manera que hauran de traçar en molt poc de temps la seua estratègia.

Llarga i curta distància

El I Rogaine Ciutat de Villena acull la modalitat de llarga i curta distància. A les 12:00 es donarà l’eixida als equips que afronten la modalitat de llarga distància amb un màxim de 6 hores, i a les 15:00 h l’eixida de curta distància amb un màxim de 3 hores, de manera que a les 18:00 h de la vesprada acabarà el temps màxim establert en les dos modalitats.

Entre els nostres, destaca la presència de Mario Romero i José Ramón Sánchez, guanyadors al 2014 del campionat d’Espanya d’Ultra Socre Rogaine a GranCanaria. A Villena en tot cas competiran epr separat, Mario Romero amb Juan Ramón Torres Sáncez dins dels Baliza Billers de la UPV-O, i José Ramón Sanchez ho farà amb José Samper i Santi Del Moral, president de la FEDOCV, integrants dins de UA Villena-O Team. 

No faltaran a la cita altres dels clàssic com Antonio Gil i Antonia Sánchez (Colivenc), campions d’Espanya de Rogaine en la modalitat de superveterans o Esther Viudes i Ana Rosa Poveda de Raidermania Elx, campiones d’Espanya de Rogaine en categoria femenina que a Villena contaran també amb la col.laboració de Lidia Juan Suárez. A més hi haurà també una ampla represetnació d’orientadors dels club Verd 3, Orientació San Joan, Valencia-O, CEAM O-Ibi…

 


Més dades:

Veterans del Rogaine

Elx domina el Campionat d’Espanya de Rogaine

Raidermania guanya en el laberint

Un laberint de pedra per als més hàbils

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Monstres del Rogaine | SLA - […] Villena busca els millors estrategues […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »