Llàgrimes en el Trail

Mor un participant al Trail Rae a Cantabria, prova de la Copa d’Espanya FEDME on participaren els representants de la selecció CxM FEMECV

cantabria«Alguns dels corredors entraven plorant en meta. Els havia tocat passar al costat del lloc on es va quedar el corredor i eren conscients del que havia passat».

És la imatge gràfica del que ahir es va viure al Trail Rae a Otañes (Cantabria) on un corredor de 42 anys va perdre la vida al VIII Trail Rae sense que el dispossitiu de seguretat puguera fer res.

Javier Brasaola, de Castro Urdiales,  participava a la modalitat Open, en un dia especial ja que el Trail Rae acollia també la tercera prova de la Copa d’Espanya FEDME. A dos km de meta del 22 km que anava a completar, va caure a terra amb una parada cardiorespiratoria. Arribaren ràpid les assistències tot i la dificultat de l’accés, però sense poder fer res, mentre la prova continuava i els corredors es veien obligats a passar a escasos metres del lloc on Javier perdia la vida amb la impotència de no poder ajudar i amb l’impacte emocional que implicava la situació.

Doble dolor per als organizador que, a més, conexien la víctima. «Javier duia una vida sana, estava preparat per a fer la prova, havia estat altres 3 vegades ací. Els servicis d’emergència han actuat ràpidament i de forma coordinada però no s’ha pogut fer res», senyalava José Antonio Blas, director tècnic del Trail RAE d’Otañes en declaracions al Diario Montañés

Els resultats 

En un segón planol queda l’apartat esportiu que en tot cas va deixar la victòria en esta tercera prova de la Copa d’Espanya va anar per a Zaid Ait Malek i Marta Molist. L’actuació de la selecció valenciana FEMECV destaca el pòdium de Julio Martínez en veterans, la cinquena plaça de Pilar Raro en dones i la retirada de Miguel Angel Sánchez Cebrián després de la seua victòria a la MiM. Ahir els resultats quedaren en un segon plànol


Certificados médicos y alguna cosa más

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Top 5 SLA: Trail | SLA - […] Llàgrimes en el Trail […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »