De Monegros al UTMB

Juanma Jiménez acaba al top 100 dels 8000 participants a la Orbea Monegros dins de la seua preparació per al Ultra Trail del Mont Blanc

JUANMA MONEGROS 2

De Monegros al Mont Blanc. Del fang dels pedals, a la pols dels camins i dels pasos. De la BTT al Trail. Així va transitant l’ultrafondista Juanma Jiménez (Green Power ST) que passat cap de setmana va afrontar la Orbea Monegros dins de la seua preparació per al Ultra Trail del Mont Blanc 2016, on aspira a repetir la magnífica actuació de 2015.

Fang, vent i…

A Monegros passat cap de setmana va demostrar les seues dotes també com a biker, acabant en el top 100 dels vora 8000 ciclistes que es congregaren a esta prova. A més dels 117 km 1148+  en ple «desert» aragonés, el vent, amb ratxes de més de 70 km/h va posar a prova les forces dels bikers, que com s’aprecia a la foto acabaren plens de pols i de fang.

«El fang fea que la bicicleta fora dificil de controlar i també le vent» explica Juanma, que va emprar un temps de 04:47:41, en una carrera molt ràpida. «La carrera ha sigut avançar gent, avanzar i avanzar… tota la prova tiran dels grupo, fent relleus, però menys dels que tocaba que sempre hi ha algú que…».

JUANMA MONEGROS OK

Esportista més combatiu

I a l’endemà dels 117 km de la Monegros, 22 km de Trail a la X Media Maratón Montes de Tuéjar, dins de la preparació BTT+Trail que està fent tota la temporada Juanma Jiménez, que per exemple l’ha dut a fer la Volta a Ibiza en BTT o a la Tarbenas Desert on va aconseguir la victòria com al GR-10 Xtrem on va aconseguir la victòria, continuant amb la seua forma particular de viure l’aventura que al 2015 va fer que fora premiat com a esportista més combaitu als I Premis Sense Límits Aventura.

Pedalejant a la UTMB

Tot amb un objectiu: arribar en forma proper agost a la Ultra Trail del Mont Blanc 170 km 10.000+, l’ultra trail de referència a nivell internacional on Juanma va acabar el que fa 15, la millor posició història d’un valencià al UTMB en el que era el seu debut en la prova.

Ara, amb esta combinació de BTT i Trail confia en millorar fins i tot el resultat. «No és impossible fer-ho millor, perquè en realitat és un ritme asequible, gens fort. El que sí és dificil és que en 170 km o 25 hores de carrera no tingues problemes i isca tot bé».


Més dades:

Els “finishers” valencians de la UTMB

Un “debutant” al UTMB

Juanma es consagra al GR-10

Gala #PremisSLA: Els premiats

http://senselimitsaventura.com/2015/07/06/entrenando-en-calor/

UNA UTMB de RECORD

Al 2016 Juanma Jiménez té un doble repte per al UTMB: tractar de millorar la seua posició 15 del UTMB 2015, i, a més, tractar d’aconseguir la millor marca valenciana de tots els temps.

L’any passat Juanma, anant de menys a més i remuntant des de darrre va fer 24h 40’19” molt a prop del 24h 33′ 28″ que Víctor Bernad va fer al 2014, això sí, en un recorregut un parell de kilómetres inferior a l’actual.

PREMI SLA COMBATIU

L’esperit de Juanma Jiménez, combinant diverses modalitats i demostrant el seu nivell en totes elles, va fer que fora reconegut als I Premis Sense Límits Aventura, dins de la categoria d’esportista d’aventura més combatiu, un premi que va compartir amb Mario Bou i Eugenio Gómez.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El somni del UTMB | SLA - […] De Monegros al UTMB […]
  2. “Podría hacer un top 5 en el UTMB” | SLA - […] De Monegros al UTMB […]
  3. “Las críticas me motivan más” | SLA - […] De Monegros al UTMB […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »