La Tinença: un paradís del Rogaine

Pròxim 14 de maig arriba el I Rogaine de la Tinença, prova de la Lliga Espanyola d’Ultrascore Rogaine

TINENÇA 1

El millor Rogaine ariba a la Tinença. Pròxim 14 de maig, El Boixar acollirà la primera edició del Rogaine de la Tinença de Benifassà, a la pròvíncia de Castelló, una prova que, a més, és puntuable per a la Lliga d’Espanya d’Ultrascore Rogaine. 

El Rogaine és una modalitat de l’orientació que demana als participants que durant sis hores (tres en la versió popular) busquen tants controls com puguen. Els controls estaran repartits en un terreny delimitat per un mapa que se’ls dóna abans de sortir. Tenint en compte que la sortida és al Boixar i que el mapa abasta una àrea d’uns 35 km2, els corredors tindran l’oportunitat de conèixer també Fredes i Coratxà.

Un terreny perfecte

“Els terrenys de la Tinença de Benifassà són especialment atractius per a la pràctica de l’orientació, tenen molt kilòmetres de naturalesa per descobrir i segurament sorprendran a tots aquells que no coneixen la zona» expliquen des de La Nova Fita, encarregats d’organitzar la prova.

“Els terrenys de la Tinença de Benifassà són especialment atractius per a la pràctica de l’orientació, tenen molt kilòmetres de naturalesa per descobrir i segurament sorprendran a tots aquells que no coneixen la zona»

De tota la Península

Aquesta prova és puntuable per a la Lliga Espanyola d’Ultrascore Rogaine, i té prevista una participació d’entre 200 i 250 orientadors que arribaran des de tots els punts de la Península per a disfrutar del I Rogaine de la Tinença.

El Boixar

El Boixar els acollirà i permetrà que la seua estada a la comarca siga agradable, amb espai per acampar, servei de bar i dutxes. Una vegada acabada la prova hi haurà un àpat de cloenda.

INSCRIPCIONS

Fes ací la teua inscripció al I Rogaine de la Tinença de Benifasà:

http://www.lanovafita.com/rt-2016-inscripcions/

DEL TRAIL AL ROGAINE

La modalitat del Rogaine cada volta atrau més participants que arriben des d’altres modalitats de l’orientació, i del món del Trail.

La pròpia mostra la tenim en una de les responsable d’esta prova, Mònica Aguilera, durant molt anys punta de llança en les proves d’autosuficiència per etapes amb experiència en Marathó des Sables, Coastal Challenge o Everest Trail Race i ara centrada en el món de l’orientació i el Rogaine.

Un món per descobrir.  Un nou repte per als corredors de muntanya.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Monstres del Rogaine | SLA - […] La Tinença: un paradís del Rogaine […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »