MaBu, una nova marató a Barxeta

Diumenge 15 de maig es disputa la primera Marató del Buscarró-Barxeta, prova de la Challenge Trail Marathon

MABU

Anota este nom i anota esta data: el 15 de maig naix una nova prova que no et deixarà indiferent, la MABU, la Marató del Buscarró-Barxeta, prova que està integrada dins del Circuit de la Challenge Trail Marathon

Un perfil “corredor”

La MABU tindrà el seu epicentre a esta localitat de La Costera, i partint de Barxeta presenta un recorregut de 43 km 2350+ fent una volta circular al massís del Buscarró de la serra de Barxeta passant pels termes municipals de Genovés, Quatretonda, Benigànim, Pinet i Simat de la Valldigna.

MABU perfil

Un recorregut que té com a punt culminant el cim del “Buscarronet” amb els seus 580 metres d’altitud, però que en tot cas, és un recorregut corredor, on hi ha possibilitat d’apretar-se amb ganes, com han pogut comrpovar aquells que han participat als entrenaments previs estos dies passats.

Més MABU

La MABU, organitzada pel CDME Corremón Trail i l’Ajuntament de Barxeta, arriba acompanyada d’activitats paral.leles. Per exemple, pròxim 11 de maig, a les 19:00 h hi haurà un briefing de la prova a l’Espai Corremón de València, mentre que dissabte 14 de maig, ja a la localitat de Barxeta, es farà la presentació oficial de la prova.

També per als joves

A banda d’això, amb la voluntat de fomentar l’esport entre els més joves, l’organització ha preparat proves per als més menuts, que tindran lloc al llarg de la celebració de la MABU des de les 09:30 h de diumenge 15 de maig.

INSCRIPCIONS

Si vols inscriure’t a la MABU, Marató del Buscarró-Barxeta pots fer-ho a www.inforunning.es

CHALLENGE TRAIL MARATHON

La MABU Marató del Buscarró-Barxeta és la segona de les proves de la Challenge Trail Marathón, circuit de Maratons per muntanya a la Comunitat Valenciana integrat per l’Alcúdia de Veo Trail, la MABU i la marató nocturna Amanece por Chiva pròxim 18 de juny

La MaBu és, possiblement, la més suau de les tres proves que integren la Challenge, però el perfil corredor que té la MaBu pot fer que es dispute a ritmes molt elevats i que la carrera siga molt dura.

Els guanyadors de la primera prova la IV Alcudia de Veo Trail van ser Victor Bernad i Erica Gumbau que lideren de moment la classificació

CERTIFICAT MEDIC

La Challenge Trail Marathon es caracteritza per la seua voluntat de cuidar el medi ambient i cuidar els corredors, de manera que és el primer circuit de Trail que demana un certificat mèdic als corredors que van a participar per garantir que estan en un estat correcte de salut.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. MaBU, descobrint Barxeta | SLA - […] MaBu, una nova marató a Barxeta […]
  2. “No sé decir que no a las locuras” | SLA - […] MaBu, una nova marató a Barxeta […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »