UMMA 2016: córrer sense més

Este cap de setmana arriba la tercera edició de UMMA: Unint Muntanyes de la Marina Alta 

UMMA 3

150 km 7000+, un fum de muntanyes i un bona colla d’amics. Eixos són els ingredients de la UMMA 2016, Unint Muntanyes de la Marina Alta que afronta este cap de setmana la seua tercera edició amb una única intenció: disfrutar corrent per la muntanya sense més.

El recorregut

Divendres 6 de maig a les 17:00 h es dóna el tret d’eixida des de l’estació de tren de Calp, per afrontar a partir d’eixe moment i al llarg de tot el cap de setmana enllaçant els pics més emblemàtics de la Marina Alta com ara el Oltà, Bèrnia, Serra del Ferrer, Carrascar de Parcent, Aixortà, Foradà, Cavall Verd, Castell d’Aixa i Montgó, alguns dels que es feren a la passada edició, tot i que per a 2016 hi ha alguna variació.

Al facebook del Club de Muntanya UMMA han publicat els punts de pas aproximats per aquells que tinguen interés en acostar-se a donar-los ànims, fer una xarradeta o animar-se a fer un tram del recorregut.

UMMA punts de pas

Donen pluja!

La previsió de pluja no espanta als vora 20 corredors que aniran participant en algun moment donat del repte, adequant-se cada un els horaris en què pot fer front a un tram del repte. Serà el contrapunt a la calor exagerada que hi hagué al 2015 i que per moment va convertir el repte «en un infern».

Un infern del que isqueren vius Sergio Aranga, Rafa Abbot i Toni Herrera que completaren el recorregut de forma sancera, en especial els dos primers que ja ho feren també a la primera edició. La resta, anaren fent el que les cames, el cor o el treball o la casa els deixava.

El que importa, en tot cas, es poder correr junts un tram, sense rellotge i sense classificacions, xarrant i compartint experiències. Ximplement córrer. Ximplement muntanya.


Més dades:

http://senselimitsaventura.com/2015/05/02/una-altra-forma-de-correr/

PREMI SLA REPTE COL.LECTIU

Els integrants del repte UMMA (Unint Muntanyes de la Marina Alta) van aconseguir el reconeiximent popular en la modalitat de repte col.lectiu d’aventura en la passada edició dels Premis Sense Límits Aventura que va tindre lloc desembre de 2015 al Complexe Esportiu la Petxina de València. Compartiren premi amb els integrant de l’expedició al Pic Lenin del CAMA d’Algemesí.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »