Valencians a la Transvulcània

Raquel Martínez i Sofía García Bardoll principals opcions a la gran cita internacional del cap de setmana

«Des del cim de Roque de los Muchachos quasi fins a la meta són 18 km 2440 negatius sense parar de baixar fins arribar al nivell del mar. Això et posa els cuadriceps a la faixa»

la foto-6

 

«El pitjor diuen que són els 18 km continuats de baixada en la part final de la prova. Des del cim de Roque de los Muchachos quasi fins a la meta. 2440 negatius sense parar fins arribar al nivell del mar. Això et posa els cuadriceps a la faixa». Així de gràfic explica Sofía García (2xU) la principal dificultat de la Transvulcània, la prova que este cap de setmana centra l’atenció mediàtica del trail internacional a la Illa de La Palma.

A La Palma es dóna cita una bona nòmina dels més destacats corredors de tot el món, i com no, allà també tindrem una amplia representació de corredors de la terra que en este cas, estarà encapçalada per les dones.

Martínez i Tamarit al Ultra

En la Ultra Marató la prova reina amb 74,33 km 4350+ la corredora de Castelló Raquel Martínez (Corremón Trail) i la corredora d’Ontinyent Mari Tamarit (Komando Trail) són les principals aspirants a fer un bon paper.

Raquel vé de sumar un bon resultat amb la victòria a la MaMoVa i ja ens va advertir que havia fet una bona preparació de km, renunciant a la MiM, per poder arribar en estat òptim de forma a la Transvulcània, la seua primera experiència de 74 km. Mari Tamarit també ha sumat victòries este 2016 com les de la IV MiMaMuCa, el Trail La Mallà o la Granadella Trail.

I Sofía García a la Marató

I en la distància Marató 45 km 3329+ la representació de la Comunitat està en mans – o en els peus millor dit- de Sofía García Bardoll (2xU Spain), que aspira a repetir les bones actuacions que l’han dut a aconseguir victòries en maratons com ara la Marató de Mallorca. Tindrà en tot cas enfront una bona nòmina de corredores d’elit com ara Ohiana Kortazar, Irene Fuertes o Marta Palau.

És la primera experiència de Sofía García que arriba amb moltes ganes i amb voluntat de recuperar bé després de participar també este dijous a la versió del KV, on va aconseguir la setena plaça. «Espere recuperar bé i poder fer una prova dissabte» ens indica.

L’eixida de la Ultra Marató és dissabte 7 de maig a les 06:00 AM hora local i la de la Marató a les 10:00 h hora local.

LLISTAT VALENCIANS ULTRA MARATÓ

 • Josué Aran García (Irun Calp)
 • Alberto Belda (Redolat Team)
 • Jordi Bolufer Torneto (Komando Trail) Valencia
 • Oscar Castelló Piero (CA Estivella)
 • Begona Collado Boira (CT Alzira)
 • Amador Hidalgo (Green Power ST)
 • Dionisio Mahedero (Green Power ST)
 • Rodin Martin (Komando Trail)
 • José Luis Martínez Fernandez (Corremón Trail)
 • Raquel Martínez Rodriguez (Tuga Corremón Trail)
 • Ramón Sánchez Romero (Grup Muntanya Monòver)
 • Sergio Sánchez Garcia (BCS Trail d’Uixó)
 • José Antonio Sánchez Serrano (Centre Excursionista Crevillent)
 • Eduardo Sancho Capella (Unión Excursionista Elche)
 • Daniel Sanchos Cases (Runners Alacant)
 • Juan Antonio Serrano Castaño (Club Alpino Eldense)
 • Mari Tamarit Galisteo (Komando Trail)

LLISTAT VALENCIANS MARATO

 • Juan Bautista Calabui gBelda (Trivici Team)
 • Agustín CAlabuig Belda (Trivici Team)
 • Sofía Garcia Bardoll (2xU Spain)

*Si veus que ens falta algú en el llista ens pots enviar un mail info@senselimitsaventura.com


Més dades:

Un diamante en bruto

L’avís de Raquel

Un respeto a los Ultra Trail

Sofía García, un cicló als volcans a Azores

L’huracà Sofia a Mèxic

La reina de les maratons

Una dona de “ferro”

Compartir aquesta notícia a

2 Comentaris

 1. Corregiu la notícia, la illa on es fa la cursa es «La Palma», al nordest de Tenerife, no Gran Canaria, encara que la capital d’esta siga Las Palmas de Gran Canaria i és on se corre un altra Ultra, la TransGranCanaria

  Escriu una resposta

Trackbacks/Pingbacks

 1. “Me sent immensament feliç” | SLA - […] Valencians a la Transvulcània […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »