De Petrés a Chamonix

El corredor de Petrés Vicent Torres, finalista per a representar Europa al Asics Beat the Sun 

Vicent Torres en la Marató dels Cims, Andorra

 

De Petrés a Chamonix. Eixe és el camí que vol fer Vicent Torres (Cor i Muntanya Puçol), que ha estat preselecconat per a participar al repte «Beat the Sun», una prova que organitza la marca Asics i que té com a objectiu enfrontar a 8 equips que representen tots els continents del món al major element de la natura: el sol.

Vicent Torres en la MIM, una carrera por el PenyagolosaEl repte

La competició tindrà lloc a Chamonix el dia més llarg de l’any, pròxim 21 de juny. Començarà amb l’eixida del sol i cada equip haurà de retar la natura per aconseguir el repte que proposa Asics: recòrrer en una competició per relleus, els 130 km que envolten el Mont Blanc i superar més de 9000 metres de desnivell possitiu acumulat abans que es pose el sol.

Entre els 8 equips que participaran a «Beat The Sun» tindran representació tots els continents: Europa, Asia-Pacífic, Africa i Amèrica. Els equips estaran conformats per 6 atletes, 3 professionals i 3 amateurs.

La votació

Asics ha obert un procés de selecció per triar als representants de l’equip europeu on els corredors amateurs hauran de ser votats per participar en la prova.

«Per mi seria tot un honor poder participar a esta prova, poder representar a Europa i amb això, també a Espanya. A més és una oportunitat de córrer i aprendre, junt a esportistes professionals que formaran part de cada equip» comenta Vicent Torres, que recentment va estar corrent a la Marató i Mitja de Penyagolosa Trails, on va fer un temps de 06 h 31 minuts acabant en una destacada posició 27.

Per poder votar Vicent Torres hi ha que accedió a la plana http://races.asics.com/us/en-us/beatthesun/vote#vote-runners . Marcar ‘Europa’ i seleccionar el nom de l’atleta valencià. «Em sent molt recolçat i m’ha sorprés com la gent està volcant-se en este projecte».

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »