Pòdium de Gomar al Marroc

El triatleta de Gandia acaba el tercer a la Copa Continental de Larache

Roberto Sánchez huité a Larache i Aguayo el 54 a Cagliari 

gomar mantecón

 

Nova bona actuació internacional del triatleta de Gandia Jesús Gomar (Universidad de Alicante) que este cap de setmana ha aconseguit pòdium a la Copa Internacional de Larache, Triatló de distància Sprint disputat al Marroc.

Gomar anà de menys a més, fent un gran parcial en el segment de carrera a peu on va retallar vora un minut amb els primers classificats fins acabar en tercera posició amb un temps de 00:57:03, per darrere del francés Raoul Shaw i del canari Ricardo Hernández Marrero.

Sánchez Mantecón el que fa 8

Cal destacar també la bona actuació del també valencià Roberto Sánchez Mantecón (Universidad de Alicante), company de club de Gomar, que va acabar dins del top 10 d’esta mateixa prova amb un temps de 00:57:48.

El jove de Manises continua amb la seua progressió i els bons resultats esta temporada que passat cap de setmana el dugueren a guanyar el Triatló Classificatori de Madrid.

Aguayo, a Cagliari

L’altre gran triatleta internacional valencià Emilio Aguayo (Avant Montada) també va tindre prova a l’extranger i el de Godella va participar a la prova de la Copa del Món a Cagliari. Aguayo va acabar en la posició 54, tractant de recuperar sensacions després que passat cap de setmana no obtinguera un bon resultat a la prova de la Copa d’Europa a Madrid. A Cagliari els millors dels espanyols va ser David Castro quint i Antonio Serrat el que fa 9.

…i ara el Campionat d’Espanya

Per al pròxim cap de setmana la gran cita és el Campionat d’Espanya de Triatló Elit que tindrà lloc a Aguilas Murcia, on esperem que els representants valencians puguen tindre una bona actuació


  • Foto: Facebook Universidad Alicante
  • Més dades:

Gomar guanya a la “pelea de gallos”

“Me quedan muchos sueños por cumplir”

Tres grans triatletes

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Puntuant al Marroc | SLA - […] Pòdium de Gomar al Marroc […]
  2. Puntuant al Marroc | SLA - […] I allà han aconseguit un bon resultat acabant el que fa 4 el de Gandia i el que fa 11…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »