Rescatats dos senderistes a la Tinença

Els dos excursionistes foren trobats a la nit pel Consorci de Bombers de Castelló al costat d’Ulldecona

ulldeconaPluja i boira. Una combinació complicada per a eixir a la muntanya tot i conèixer bé la zona. Dos senderistes hagueren de ser rescatats ahir per integrants del SIAB de Castelló després que es donara l’avís a última hora de la vesprada que un pare i un fill s’havien perdut fent senderisme per la Tinença de Benifassà.

Els dos senderistes eren coneixedor de la zona ja que eren de la localitat de La Sènia, en el límit entre Tarragona i Castelló, punt d’inici a l’accés de la Tinença.

Tot i això, per les hores i el mal l’oratge, no hi havia temps a perdre i ràpidament es mobilitzaren 2 dotacions del Parc de Bombers de Els Ports, 1 dotació de la Unitat de Rescat de Muntanya i 1 Brigada d’emergència.

Finalment passades les 22 h de la nit aparegueren els dos senderistes pel seu propi peu a la zona de l’embassament d’Ulldecona, al pont de la carretera on es trobaven alguns dels equips de rescat. La pluja i la boira els havien desorientat.


Més dades:

Troben mortes dos de les senderistes perdudes a la Tinença

Rescatats 5 excursionistes a Llucena

Rescat aeri d’una senderista a Alfondeguilla

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Doble rescat a Orpesa i Millares | SLA - […] Rescatats dos senderistes a la Tinença […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »