MABU, descobrint Barxeta

Presentada la I Marató de Muntanya del Buscarró que es disputa este pròxim cap de setmana 

barxeta 2

Una Marató de Muntanya que s’estrena amb ganes. De les exigents i corredores que obliguen a treballar les cames . De les atractives per anar i tornar. De les que queden en el calendari anotades per a tornar i repetir. És la MaBu, Marató del Buscarró-Barxeta que diumenge 15 de maig disputa la seua primera edició, prova inclosa dins de la Challenge Trail Marathon.

43 km 2550+ rodant al voltant del Buscarró, la muntanya que dóna nom a la prova i que estarà omnipresent. «L’eixida està a Barxeta però el protagonisme de la prova és el Buscarró, muntanya emblemàtica de la zona. I això que no es puja al cim del Buscarró, sinó al Buscarronet, però va a estar sempre present perquè estarà veient-se en tot moment» explica Roberto Sánchez Coronel de Corremón Trail, organitzadors de la prova en companyia de l’Ajuntament de Barxeta.

barxeta 3Este dimecres feren el Briefing de la prova, amb l’explicació de tots els detalls, i la motivació perquè esta localitat de La Costera s’estrene.  «El Trail és dinamitzador de zones rurals i l’objectiu és donar a coneixer el poble, la zona i tractar que a través de la MaBu la gent s’acoste a la prova i després coneixent la zona es puga tornar més endavant» explicava Dàrius Tortosa, regidor d’Esport de Barxeta.

Ho diu per experiència pròpia. Darius és també corredor de muntanya, del club La Mallà Tot Pulmó i ha recorregut bona part de la geografia valenciana corrent per muntanya. Diumenge li tocarà viure-ho com a organitzador, mentre alguns dels seus companys de club com ara Raul Ferrando o Manel Ballester es perfilen com a grans favorits per a la prova.

Challenge Trail Marathon

Els corredors locals hauran en tot cas d’esforçar-se i contaran amb la presència de rivals que buscaran la victòria a Barxeta com ara Gabi Valero (Corremón Trail) o els germans Josep i Jero Cebrian (Trail Serra Vernissa), a més d’altres corredors que volen avançar posicions en la general de la Challenge Trail Marathon, circuit de maratons de Trail del que Barxeta és la segona prova.

Així les coses, Batiste Ruiz (Mur i Castell-Tuga) o Alfonso de la Torre (Alcudia de Veo Team) són alguns dels que estaran presents a Barxeta, després d’un bon resultat inicial a L’Alcúdia de Veo Trail. Restarà encara per a pròxim 18 de juny la marató nocturna Amanece por Chiva. Recordem que per a optar a la general cal participar a les tres proves.

Inscripcions

Les inscripcions per a poder participar a la I MABU Marató del Buscarró-Barxeta encara estan obertes i es poden gestionar a través de www.inforunning.es, tant per a la prova Marató com per a les proves per als xiquets previstes de forma paral.lela.

La MABU a #SLA9  

La Marató del Buscarró-Barxeta és una de les proves destacades del número 9 de la revista Sense Límits Aventura que des d’ahir està ja a la venda i on es donen tots els detalls d’esta nova prova en el calendari de trail de la Comunitat Valenciana.

  • Fotos: Fotos presentació Pablo Fontana
  • Més dades:

MaBu, una nova marató a Barxeta

#SLA9: Cult a l’aventura

Arriba la Challenge Trail Marathon

El corredor de la gorra

http://senselimitsaventura.com/2015/07/14/el-cavaller-de-lenova/

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ballester & Ballester | SLA - […] MABU, descobrint Barxeta […]
  2. La Luna más decisiva | SLA - […] El premio es también para los que aspiran a ganar la prueba, y en especial para los que optan…
  3. “No sé decir que no a las locuras” | SLA - […] MABU, descobrint Barxeta […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »