UTES Espadán, l’hora de la veritat

El cap de setmana arriba per fí l’estrena del nou Ultra Trail a la Serra d’Espadà

UTES 2

 

S’ha fet esperar però ja està ací. La UTES i TES Sierra de Espadán afronta este cap de setmana la seua primera edició, sobreposant-se a tots els contratemps i dificultats que obligaren a modificar la data inicial de la prova fixada per a febrer.

UTES 1Una eixida espectacular

Una prova singular la UTES i TES Ultra Trail Sierra de Espadán que tindrà una eixida espectacular: des de dins de les entranyes de la Serra d’Espadà, a l’interior de les Coves de San Josep de la Vall, en un moment inicial que serà màgic per l’hora (les 00:00 del dissabte 14) i el lloc, a l’interior de les grutes navegables més grans d’Europa.

UTES xarradaEste dijous de vesprada (20:00 h) es va fer la  presentació oficial de la prova al Centre les Llimeres de la Vall d’Uixó on es van donar tots els detalls tècnics de la prova

utes 2…i a córrer

Les Coves de San Josep seran el punt d’inici a partir del qual els corredors afrontaran els  106 km 6200+ de la UTES o els 60 km 3800+ de la TES, recorreguts circulars que duran els participants a recórrer els paratges més atractius de la Serra d’Espadà, passat per localitats com ara La vall d’Uixó, Alfondeguilla, Chovar, Almedijar, Algimia, Sueras, Veo, Alcudia de Veo, Aín, Eslida i Artana en un recorregut on el 65% dels trams són de senda.

Els favorits

Entre els corredors que disputaran la victòria destaca la presència de noms com ara Pepelu Ballester Gómez, David Domínguez Díaz o Javier Martín Juanes que faran la UTES, o Víctor Serrano Peces, Juan Navarro Martínez i Raquel Martínez que faran la TES, una Raquel Martínez que va participar passat cap de setmana a la Transvulcània on va fer una destacada posició número 12. Es podrá ser seguimiento online de la prova en la plataforma de www.mychip.es 

…i els xiquets

La UTES i TES que organitza Espadan Trail Events compta amb la col.laboració de bona part dels clubs i col.lectius de la Vall d’Uixó vinculats amb el Trail, com és el cas del BCS Trail d’Uixó, que amb els integrants de la seua Escola de Trail participaren en el marcatge d’alguna de les zones. Tota una experiència per als més menuts, protagonistes al passat exemplar de la revista Sense Límits Aventura.


  • Fotos: Facebook Espadan Trail Events
  • Més dades:

UTES Espadán renace en mayo

UTES Espadán se traslada a mayo

UTES Espadán, desafío de Trail

BCS School, la teua escola de Trail

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ballester & Ballester | SLA - […] UTES Espadán, l’hora de la veritat […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »