Doble pòdium a Aguilas

El junior Javier Lluch guanya el Campionat d’Espanya d’Aquatló i fa segón al Campionat de Triatló Sprint

Roberto Sánchez Mantecón i Emilio Aguayo, top 10 en categoría elit masculina 

javi lluch

Doble alegria este cap de setmana per a un dels juniors d’or del triatlón valencià. Javier Lluch (Cidade Lugo) ha tancat a Aguilas un cap de setmana redó on ha aconseguirt el subcampionat en el Campionat d’Espanya de Triatló Sprint i el títol nacional en la modalitat d’Aquatló.

El triatleta valencià continua donant pasos ferms en la seua progressió i va repetir en categoría junior els pòdiums que l’any passat va aconseguir en categoria cadet, quedant-se a escasos 18 segons del guanyador Alberto González.

«Ens anàrem els 3 en el segmento fe natació -Alberto González, Javier Lluch i Andrés Cendan- i anàrem ja junts i a relleus en la bici. Corrent em vais quedar a soles amb Alberto que em va vèncer al sprint», ens explica Javi Lluch, content pels resultast però amb el mal sabor de boca de saber que es quedaba sense el premi major ja que el guanyador aconseguia plaça per al Mundial. Les mirades ja posades en altre objectiu. «En dos setmanes hi ha una altra plaça en joc en l’europeu…».

A vore si pot repetir el bon paper de fa un mes a la prova de la Copa d’Europa a Melilla on va fer pòdium per darrere de nou d’Alberto González, el gran rival de Lluch, a qui almenys si va poder superar en el Campionat d’Espanya d’Aquatló.

Sánchez Mantecón i Aguayo top 10 en elit

Javier Lluch va seguint els pasos d’altres dels grans valors joves del Triatló valencià com és Roberto Sánchez Mantecón (Universidad de Alicante) que va aconseguir la millor classificació en el Campionat d’Espanya de Triatló Sprint en categoría elit masculina.

Mantecón va reaccionar després d’eixir de l’nigua amb alguna segons de retard respecte de les primeres posicions fins acabar el que fa 9 per davant d’Emilio Aguayo (Avant Montcada) separats apenes per 3 segons, 00:57:29 per 00:57:32 d’Aguayo.

En la posició 13 va acabar Jesús Gomar (Univesidad de Alicante) que va perdre les opcions de fer top 10 en el segment de carrera a peu, per acabar fent 00:57:50 i cal destacar també Víctor Benages (CT Huracan Hammer) que va fer el que fa 16 en una prova que va arribar a liderar en el segment de natació. A la fi feia un temps de 00:58:07 a una prova que va ser molt rápida i on els 3 primers David Castro, Uxio Abuin i Antonio Serrat baixaren dels 57 minuts.

Altres valencians destacats van ser Alberto Rodríguez (CT Huracan Hammer) el que fa 25, Josep Gómez (CEA Bétera) el que fa 52, Carlos Fuentes (CEA Bétera) el 66 i Jordi Jordà (CEA Bètera) el que fa 68.

Noelia Juan al top 20

En categoria femenina la millor de les triatletes valencianes va estar Noelia Juan (CEA Bètera) que va acabar en la posició 18 després de remuntar en un gran segment de carrera a peu per acabar fent 01:07:54 a uns tres minuts de la guanyadora Anna Godoy.

Més arrere quedaren Eliana Krits (CT Huracan Hammer) la que fa 37, Ana Climent (CEA Bètera) la que fa 39, Rafelix Noemí de los Angeles (CT Huracan Hammer) la 43, Angela Llorca (CEA Bétera) la que fa 45 i Paula Gómez (CT Huracan Hammer) la 47.

Més pòdiums de futur

El cap de setmana es va tancar a més amb més pòdiums dels nostres triatletes com ara Romàric Forques (Cidade Lugo Fluvial), que va fer segon en categoria cadet només superat per Javier Romo

I al paratriatló

I també cal destacar els pòdiums dels nostres en les series mundials de paratriatló. Héctor Català va acabar segon en la modalitat de PT5 i Vicente Arzo va fer tercer en la modalitat de PT1


Més dades:

http://timeraces.trackingsport.com/head?bz04NjQmbT0xMjkxJmxvYz1lcw==

PREMI SLA FUTUR

Javi Lluch continua amb la seua bona progressió que l’any passat li va servir per a canviar d’equip i fitxar pel Cidade de Lugo Fluvial, i també va fer que rebera per partida doble el premi a Esportista d’aventura amb més futur fins de l’edició dels I Premis Sense Límits Aventura.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. A Cozumel passant per Lisboa | SLA - […] ETU a Quarteria. Una classificació pareguda podria donar-li el passaport al Mundial que se li va escapar per molt poquet…
  2. “Aún no me creo lo que he hecho” | SLA - […] Doble pòdium a Aguilas […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »