Tibi vibra amb la Superprestigio

Iván Díaz, Elena Lloret pòdium d’una prova que consolida a Adelino Moll en la segona posició de la general 

Ivan Diaz-2

Gran rendiment dels bikers de la Comunitat Valenciana a la Superprestigio de Tibi que passat cap de setmana tornava a colocar a esta localitat alacantina en l’epicentre del BTT Nacional amb la celebració del Gran Premio Góbik Costa Blanca, prova puntuable UCI, organitzada pel CC Tibi AM Sonido.

La prova, inclosa dins del Circuit Superprestigio Caja Rural MTB va reunir bona part dels millors bikers nacionals, i entre d’ells va destacar la bona actuació dels nostres aconseguint dversos pòdiums, de la mà d’Ivan Díaz (Cult Bikes Engobe) i Elena Lloret (Cult Bikes Engobe) que demostraren la seua capacitat de competir al màxim nivell.

Pòdium per a Iván Díaz

Iván Díaz va aconseguir la segona plaça i només es va vore superat per un intractable Sergio Mantecón (Trek Factory Racing) que va volver marcar distàncies des del primer moment i va marxar en solitari des de l’inici per arribar a meta amb un temps de 01:45:30, poc més d’un minut d’avantatge respecte d’Ivan Díaz que esta volta no pogué superar Mantecón com si havia fet passat març a l’Open Internacional de Chelva.

Moll quart i a per la general

Cal destacar també la gran actuació d’Adelino Moll (Portal de la Marina Xabia’s Bike) que acabava en una quarta posició que el coloca el segon a la general global del Superprestigio Caja Rural MTB a falta només de la disputa de la prova final pròxim 26 de juny a la localitat navarra d’Estella. Li separen només 30 punts de Carlos Coloma que no va puntuar a Tibi.

Al top 10 de la prova a Tibi acabaren també els valencians Victor Sellés (CC Connect Ciclyng Center) en la posició número 8 i el que fa 9 Jorge Martín (CC Tibi Am Sonido) que va acabar el primer en la categoria sub’23, una categoria en la que també està ben posicionat per a tractar d’aconseguir la victòria final en la general ja que suma 460 punts pels 470 de Javier Jiménez

Pòdium per a Elena Lloret

5 podio sub23 fem TibiElena Lloret va aconseguir altre pòdium de prestigi acabant en tercera posició amb un temps de 01:33:27, a pocs segons de la segona plaça que va aconseguir Aurea Ruiz (01:33:19) i de la primera posició de María Rodríguez 01:32:10. Cal destacar també la cinquena posició de la seua companya de club Paola Zahonero i la huitena posició d’Amparo Chapa (CC Connect Ciclyng Center).

I ara a per l’Open BTT 

Pròxim cap de setmana, es disputa la prova Open BTT Comunitat Valenciana a la Vall de Laguar, penúltima cita de l’Open on Iván Díaz i Elena Lloret van a revalidar el títol després dels resultats aconseguits en les últimes proves.


Més dades:

“Guanyar a casa sempre és especial”

Doble victòria, doble sentència

Mujer y deporte: Paola Zahonero

#SLA9: Cult a l’aventura

https://www.youtube.com/watch?v=QWgqyYYx2AQ

PORTADA #SLA9

Si voleu conéixer millor Iván Díaz este número és portada de la revista Sense Límits Aventura. El biker de Vinarós ens ofereix una amplia entrevista on ens conta la seua experiència, les seues vivències i la seua visió del món de la BTT.

La seua entrevista més sincera on explica també els motius de l’irregular rendiment de la passada temporada i els objectius per a este 2016.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. La Vall de Laguar, penúltima parada de l’Open | SLA - […] homes elit com en dones tenen Iván Díaz (Cult Bikes-Engobe) com Elena Lloret (Cult Bikes-Engobe) que estan mostrant-se intractables…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »