Mor un ciclista en Altura

Un accident amb una moto en el Pico del Aguila acaba provocant la mort d’un cicloturista 

la foto-6Un ciclista ha résultat mort este migdia quan circulava en la carretera CV-25, en el trànsit entre Altura i Gátova, en el que en el món cicloturista es coneix com el «Pico del Aguila».

Per raons que es desconeixen al voltant de les 12:25 h s’ha produit una topetada entre un ciclista i un motorista en el km 25 d’esta carretera que ha provocat la mort del cicloturista i ferides greus en el motorista que ha estat traslladat per un helicòpter de la Generalitat Valenciana a l’Hospital la Fe de València, segons informava la GVA 122 al seu compter oficial de twitter.

GVA ciclista

Pico del Aguila

La carretera CV-25 és una carretera molt transitada pels cicloturistes de la provincia de València i de Castelló, que tenen en el conegut com Pico del Aguila un dels ports de muntanya destacats de la zona.

Des de fa un parell d’anys l’asfalt del Pico del Aguila està en perfecte estat per a la pràctica del cicloturisme, si bé es tracta d’una carretera prou sinuosa i on, tot i estar les marques horizontals en la carretera, són només indicatives de la separació dels carrils.

La CV-25 és també lloc habitual de pas dels motoristes que marxen o venen d’Alcublas, en la carretera CV-245 que va des d’Altura a Alcublas. Són carreteres on els cap de setmana hi ha molta presència de ciclistes i de motoristes que habitualment tenen la possibilitat de conviure sense problemes.

Des de Sense Límits Aventura enviem el nostre condol als familiars i amics de la víctima. DEP

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Top 5 SLA: BTT | SLA - […] Mor un ciclista en Altura […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »