Reis de Copes

UA Triatlon revalida els títols de Campions de Copa del Rei i Campió d’Espanya per relleus a Pontevedra

Universidad Alicante

 

«Molt contents, ha eixit tot segons esperàvem i molt contents de revalidar els títols». Així s’expressava Roberto Cejuela, responsable tècnic del Universidad de Alicante-Triatlón, encara de tornada a casa després d’un intens cap de setmana a Pontevedra on els seus xicons havien tornat a demostrar la seua superioritat revalidant els títol de campions de la Copa del Rei per equips i guanyant a l’endemà el Campionat d’Espanya per relleus.

Fred i pluja a la Copa

Eren els principals favorits després de l’exhibició de 2015 a Marina d’Or, però a Pontevedra l’oratge els ho anava a posar més complicat. Dissabte a la Copa del Rei, la pluja, el vent i el fred va condicionar una prova que hagueren d’afrontar els 6 integrants de l’UA Triatló: Jesús Gomar, Cesc Godoy,  Ognjen Stojanović, Roberto Sanchez Mantecón, Alberto Parrilla y Jorge Hernández. 

«Va ser un dia molt dur perquè va estar plovent tota la prova i amb molt de fred» explica Cejuela. «Haguerem d’aretar més en el segment de natació i de carrera a peu perquè en el segment de ciclisme estava molt perillós i els equips que havien eixit a primera hora sense pluja havien marcat grans registres i l’objectiu era no perdre molt de temps en bici».

A la fi el treball col.lectiu i l’estratègia va donar els seus fruits i marcaren el millor temps amb 00:57:53, amb el Cidade Lugo Fluvial segons a més d’un minut i CT Diablillos Rivas completant el pòdium, i amb el CEA Bétera en la posició 14, el CT Huracan Hammer en la posició 15 i el Tripuçol en la posició 27, el CT Laboratorio Sys el 30 i ragaleuguas.org el que fa 40. 

En categoria femenina la victòria va ser per al Triatló Ferrol, amb el CEA Bétera el que fa 15  i el CT Huracan Hammer el que fa 16, amb Tragaleguas.org el que fa 34. 

Gomar Godoy i Mantecón, a relleus

UA triatlon 2Quasi sense marge per a la recuperació, diumenge arribava el Campionat d’Espanya de relleus que també va caure en mans dels UA Triatlón. En esta ocasió els responsables d’aconseguir el títol van ser Sánchez Mantecón, Jesús Gomar i Cesc Godoy, reforç de luxe que ja va ajudar l’equip l’any passat.

«La resta d’equips també estaven molt reforçats i saviem que ens ho anàven a posar dificil, però el primer relleu, de Sánchez Mantecón ho va fer molt bé i ja ens colocarem líders, Godoy va acabar de consolidar la diferència i Gomar va rematar la faena perfectament. Molt contents també per este títol». Un títol que aconseguiren en esta ocassió per davant del Arcade Inforouse Santiago i de Fast Triatló CN Montjuic.

De la resta d’equips de la Comunitat Valenciana, el CT Huracan Hammer va acabar el que fa 12, amb CT Laboratorio Sys el 24 i Tripuçol el que fa 25 i el CEA Bètera el 26. En dones victòria per al CT Diablillos Rivas amb el CEA Bètera dins del top 10 en la posició 9, el CT Huracan Hammer el que fa 14, el Tripuçol el que fa 15 i el Tragaleguas.org el que fa 32.


Doblet de Triatló de la Universitat d’Alacant

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. #premisSLA 2016: Club d’aventura més destacat | SLA - […] Reis de Copes […]
  2. Cap de setmana de Triatló | Sense Límits Aventura - […] Reis de Copes […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »