Caiguda i pòdium a Menorca

L’alacantina Karol Estarlich aconsegueix la segona plaça als 100 km Trail Menorca Costa Nord 

karol 1

 

Només vore la foto ja va mal. Del dolor del moment i del dolor de continuar corrent. Fa pensar també en la força de voluntat de continuar endavant en caure només començar i afrontar els 100 km corrent amunt i avall pensant en acabar i en la possibilitat de fer pòdium.

karol 3Eixa és la força de voluntat que va mostrar passat cap de setmana la corredora alacantina Karol Estarlich (Desnivel+Trail) que tot i la caiguda, tot i el dolor, tot i la sang, va aconseguir la segona posició al V Trail Menorca Costa Nord, en la seua versió de 100 km 1796+, la germana menor del Cavalls del Vent que també va disputar-se passat cap de setmana.

Recorregut accidentant

«La Compressport Trail Menorca Costa Nord (TMCN) permet als corredors descobrir la cara més salvatge de Menorca, aquella amb penya-segats immensos i unes platges dissenyades per la Tramuntana després de milers d’anys bufant amb força. Una bellesa que va de la mà d’una duresa que no permet ni el més mínim descuit al participant».

Caiguda al km 8

Així descriu l’organitació el recorregut i així ho va poder comprovar Karol que només començar la prova, al km 8 va patir la caiguda que li va deixar el genoll dreta com es veu a la foto. 92 km per davant i dos opcions: retirada i continuar. No hi hagué molt de marge per als dubtes. Hi havia que continuar.

I el pòdium

13 h 28′ 11″ va ser el temps que va emprar en meta Karol, el temps que va estar corrent amb eixa ferida en el genoll guanyant la partida a la temptació de la retirada. I l’esforç va tindre premi en forma de pòdium, ja que Karol Estarlich va fer la segona plaça només superada per la corredora de Ceuta afincada a Mallorca Lucía Pasamar (Club Esportiu Es Pedal). Un pòdium guanyant suant sang, mai millor dit.

Compartir aquesta notícia a

2 Comentaris

  1. Soy Lucia Pasamar y no soy atleta local(Menorca).Soy de Ceuta y vivo en Mallorca.Gracias

    Escriu una resposta

Trackbacks/Pingbacks

  1. Un pòdium entre dos continents | SLA - […] Caiguda i pòdium a Menorca […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »