Un Europeu per a Casal

Roger Casal guanya la final B del Campionat d’Europa d’Orientació a la Rep. Txeca, per José Barberá

roger casal

 

Les seleccions nacionals están disputant en la localitat de Jesenik a la República Txeca el Campionat europeu d’Orientació del 21 al 28 de Maig. La sel·leció Espanyola ha portat tres dels quatre representants als valencians Roger Casal, Andreu Blanes i Antonio Martínez a més del castellà Eduardo Gil. 

Llarga Distància

Pensant en la Llarga distancia competició, Roger Casal ha tornat a la selecció en un país centre europeu on té molt bons amics i record de compeció de més de 16 anys. Diumenge no va tindre la sort de cara i no va poder classificar-se per la final. De qualsevol manera Roger Casal es sempre una garantia per la llarga distancia en la selecció com va demostrar aconseguit la victòria en la Final B.

europeuSprint

També diumenge es va disputar la clasificatoria i final de la competició sprint amb desigual sort per als nostres. Per una banda Antonio Martínez va rebre una desqualificació i no va poder ficar-se a la final. Andreu Blanes l’altre representat de la comunitat es va ficar a la final on va aconseguir un meritori lloc 31.

El mateix Antonio Martínez ha reconegut en el seu mur de FaceBook con ha estat la seua desqualificació per xafar lleugerament un lloc  prohibit. Es este cas els jutges tenen molt clares les desqualificacions. Antonio va disputar la final B on va aconseguir la posició 17.

Per a este dijous i divendres queda la disputa de la Mitja Distància.


Més dades:

La Champions de l’Orientació parla valencià

Els campions d’Orientació, a per l’Autonòmic de Trail!

“Si em passara al Trail… no sé on arribaria”

Roger Casal, intractable en el Mediterrani

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Valencians al Mundial d’Orientació | SLA - […] Blanes, Antonio Martínez, Roger Casal són els nostres representants en homes i Violeta Feliciano, Esther Gil i Ana Camarasa…
  2. Valencians al Mundial d’Orientació a Suècia | SLA - […] Blanes, Antonio Martínez, Roger Casal són els nostres representants en homes i Violeta Feliciano, Esther Gil i Ana Camarasa en dones. […]
  3. #PremisSLA 2016: Orientador més destacat | SLA - […] Un Europeu per a Casal […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »