Woman Trail, les dones ataquen de nou

Pròxim 26 de juny arriba la II Woman Trail a la Vall d’Uixó, un trail només per a dones

woman trail 2

Després de l’èxit rotund de la primera edició al 2015, arriba pròxim diumenge 26 de juny la II Woman Trail a La Vall d’Uixó. L’única carrera de muntanya sols per a dones a la Comunitat Valenciana.

A la primera edició, 300 dones van disfrutar de la cursa en el marc d’un paisatge incomparable, a l’entranyable entorn del paratge de Sant Josep envoltat de les idíliques muntanyes de La Vall d’Uixó. Enguany des de l’organització del club BCS Trail d’Uixó amplien les inscripcions fins a 500 corredores, tot un repte per davant.

WOMAN TRAIL

El recorregut

Amb l’objectiu d’apropar aquest esport a les dones, es mantenen els 10km de la cursa amb +400m de desnivell, configurant un recorregut espectacular per a la vista i els sentits de l’atleta.

Hi han un parell de canvis, el primer és a l’eixida, pasaran per l’ermita de Sant Josep per tal de que es puga estirar la cursa i no es facen embossos i l’altre és al final per a que les corredores pujen a l’ermita de Sant Antoni, visitant així les dos ermites que hi han al voltant del paratge.

Per a totes les dones

woman trail ultimasPer això, a la cursa podem trobar des de corredores d’alt nivell, que acudeixen a competir per emportar-se la corona fins a qualsevol dona que s’inicie en el món de les curses per muntanya. És, per tant, una prova adreçada per a tot el públic femení.

woman leireLeire Fernández

L’any passat, baix la mirada de la Serra d’Espadà, la jove basca Leire Fernández Abete, de l’equip Salomon Etixx va ser la guanyadora parant el crono en tan sols 54 minuts. Podran batre el rècord enguany?

Aquella que no siga capaç de sucumbir als encants de serpentejar per les sendes. Aquella que no siga capaç de plantar-li cara a les pujades. Aquella que no sàpiga deixar-se portar per la revitalitzant brisa d’aquest singular entorn, no podrà alçar-se amb la victòria.

INSCRIPCIONS WOMAN TRAIL

¿On poder inscriure’s? Les inscripcions per a la II Woman Trail podran realitzar-se a través de Sportmaniacs i hem de recordar que està limitada a 500 participants. Així que no esperes més i reserva la teua plaça en aquesta gran festa del trail i de la dona!

https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/ii-woman-trail

Més dades:

Woman Trail, les dones manen

http://senselimitsaventura.com/2015/06/18/woman-trial-les-dones-al-capdavant/

MES QUE UN TRAIL

La Woman Trail no es sols una carrera per muntanya. En ella, es combinen una sèrie d’ingredients que incrementen l’atractiu per a les seues participants i acompanyants, ja que hi ha programades activitats esportives per a tots i totes els que vullguen acostar-se al paratge de Sant Josep com Yoga, Zumba, Bodypower i aquagym, aquesta última activitat es realitzarà en la piscina.

A més, la cursa també te una part solidària en benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, al igual que l’any passat, el club farà una donació per a la lluita contra aquesta enfermetat.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Un Trail per la igualtat | SLA - […] Woman Trail, les dones ataquen de nou […]
  2. La Woman Trail més popular | Sense Límits Aventura - […] Woman Trail, les dones ataquen de nou […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »