Les bicicletes són… per a novembre

Feria València acollirà la tercera edició de VCL Bike’s per als amants de les bicicletes

la foto 2-2

Les ros rodes tornen a ser protagonistes a Feria Valencia. Del 11 al 13 de novembre arriba la tercera edició del Saló de la Bicicleta VLC Bike’s, que tindrà lloc coincidint en el temps amb el Saló de la Motocicleta 2 Ruedas, una cita que per enguany confia en tornar a reunir a milers de seguidors de la bicicleta i que presenta algunes novetats per a 2016.

Nova ubicació

La primera d’elles és el canvi d’ubicació de VLC’s Bikes que estarà al Pavelló 7, al Foro Nord, en volta del Pavelló del Foro Centro. Esta nova unicació permetrà una millor disposició dels expositors i que algunes de les exhibicions de bicicleta y de motos puguen fer-se a l’aire lliure. A més, amb la nova ubicació existeix la posibilitar d’ampliar ampliament la superficie dels expositors i acollir a més tendes i marques.

FERIA_MG_3592

Les millors marques

De fet, bona part de les principals marques presents a les anteriors edicions ja han confirmat la seua presència a VLC Bike’s 2016, ja siguen de bicicleta de carretera, BMX o MTB.

Orbea, Pinarello, Catlike, Cannondale, Cervélo, Giant, Mérida, Scott o Specialized són algunes de les marques que bé directament bé a través de tendes associades estaran presents pròxim novembre a VLC’s Bikes perquè els aficionats a les dos rodes puguen vore in situ algunes de les novetats de la pròxima temporada o les bicicletes d’alguns dels millors professionals.

CONSOLIDAR I CREIXER

«L’objectiu és no només consolidar els dos certàmens, sino sentar les bases perquè tant 2 Ruedas com VLC Bike’s puguen continuar creixent cada any» assenyala el director del certamen Francisco Valero.

A més altres dels reptes és millorar l’oferta global de la Fira «Tant des del punt de vista més comercial com des de les activitats d’oci (exhibicions, concursos, actuacions, competicions, etc) que pinguen bloc eixos 3 dies». 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »