Un Camins de Cabres sense límits

Obri inscripcions el III Camins de Cabres, trail nocturn de pròxim agost a Genovés

trailnocturnNit 

I ja van 3. Amb la que tindrem este agost arribem a la tercera edició de Camins de Cabres, una trail nocturn diferent que arriba pròxim 27 d’agost, i obri inscripcions este dijous 26 de maig en la plantaforma de www.mychip.es.

«Camins de Cabres hi ha que fer-ho almenys una vegada en la vida», ens diu de forma sugeridora Leo Roca director tècnic de la prova. «Córrer de nit per les serres de Genovés és una cosa màgica que sols es pot viure a Camins de Cabres. Córrer per la nit és totalment nou al que estem acostumats».

Cabres - Pont tibetaEls recorreguts

La nit i la màgia de la mà, en una prova que presenta dos opcions de recorregut, en versió de marató de muntanya 43k (2900m/+) i de mitja marató de muntanya 21k (1600m/+). Allà cada un amb la voluntat de fer més llarga o més curta la nit.

«Enguany la marató té 3 trams emblemàtics: la muntada a la cresta al primer km, la baixada del purgatori al km 3,5 i després la cresta del frare al km 12». I després venen els punts ja clàssics com eixe pont tibetà nocturn per damunt del riu Albaida que fa les delicies dels corredors, sempre amb la temptació de deixar-se caure a l’aigua del si la nit és calorosa.

El barranc matxaca turmells

Més enllà, altres punts destacats i amb noms tan significatius com ara «el barranc matxaca turmells, la colina l’amburgesa, muntada a la bicicleta, la encrucijada, baixada «el ultimo mohicano», el barranc de callejas, la muntada dels caçadors, la septima maravella del mon l’aventaor, la muntada de la senda andalussa, i la baixada dels cuxillos de la creu…». Tot en un recorregut 100% muntanya. «No hi ha més de 800 metres d’asfalt».

Així les coses, si voleu viure una experiencia diferent este pròxim estiu, corrent per la nit, disfrutant com ens agrada patint en la muntanya, la III Camins de Cabres és la vostra opció. Una carrera pensada per a que el corredor de trail disfrute. «I amb la millor borsa del corredor de tota Espanya» destaca Leo. Les inscripcions estan ja en marxa.

camins de cabres 1


Més dades:

Pels Camins de les Cabres

Com unes cabres

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cabres nocturnes | SLA - […] Un Camins de Cabres sense límits […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »