Villar tanca l’Open BTT

Diumenge es claussura l’Open BTT Comunitat Valenciana amb la victòria global de Iván Díaz i Elena Lloret

BTT Villar

Han estat 11 proves i en la majoria d’elles han mostrat la seua superioritat. Iván Díaz (Cult Bikes Specialized) i Elena Lloret (Cult Bikes Specialized) es fan amb la victòria en l’Open BTT Comunitat Valenciana-Cult Bikes que este diumenge posa el seu punt i final amb la disputa del I Open BTT Villa-Gran Premi de La Serranía

La prova tindrà lloc pròxim diumenge 29 de maig a Villar del Arzobispo en el cor de La Serranía, comarca vinculada tradicionalment amb els esports d’aventura en general i el món de la BTT en particular.

A Villar arriben Iván Díaz i Elena Lloret després de la victòria passat diumenge al VI Trofeu BTT Vall de Laguar que els donava els punts suficients per a ser matemàticament campions de l’Open, en una edició on s’han mostrat intractables.

Iván Díaz suma 393 punt per 293 de Xavi Calaf (BH Concept Valencia) i els 287 de Javier Alonso (CC Tibi AMSonido), mentre que Elena Lloret acumula 402 punts pels 314 d’Amparo Chapa (CC Connect Cycling Center) i els 292 de Paola Zahonero (Cult Bikes Specialized).

El I Open BTT Villa Gran Premi de La Serranía serà per tant punt i final a l’Open i punt d’inici de la pròxima edició, que que des de la FCCV (Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana) s’ha convocat a reunió a tots els clubs interessats en organitzar proves per a l’edició de 2017.

SLA9 PORTADA

Si voleu conéixer millor Iván Díaz este número és portada de la revista Sense Límits Aventura. El biker de Vinarós ens ofereix una amplia entrevista on ens conta la seua experiència, les seues vivències i la seua visió del món de la BTT.

La seua entrevista més sincera on explica també els motius de l’irregular rendiment de la passada temporada i els objectius per a este 2016.

PREMI SLA

Elena Lloret és una de les més firmes realitats de la BTT a la Comunitat Valenciana. El passat més de desembre, la ciclista de la Vilajoiosa va rebre el premi a la biker més destacada de 2015 a la Gala dels I Premis Sense Límits Aventura.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »