Doble Autonòmic per a Violeta

L’orientadora d’Onil aconsegueix el títol en sprint i mitja distància

violeta feliciano

 

Cap de setmana redó per a Violeta Feliciano. Dos títols autonòmics en dos dies de competició. Passat cap de setmana es disputaren de forma consecutiva els Campionats Autonòmics d’Orientació en la modalitat Sprint a Sot de Chera i Mitja Distància a Requena, i en els dos casos la jove orientadora del Colivenc d’Onil va aconseguir la victòria.

«És la volta que millor m’he trobat física i tècnicament» ens reconeix Violeta, satisfeta per la doble victòria, tot i ser una habitual dels pòdiums a nivell autonomic i també en l’àmbit estatal on continua liderant el rànking nacional.

Un traçat bonico

sot de chera 3La seua superioritat va ser manifesta dissabte guanyant per davant de la seua companya de club Ana Camarasa i diumenge per davant d’una de les històriques de l’orientació com és Esther Gil.

«El Sprint de dissabte va ser molt bonico» ens conta Violeta. «El traçat tenia moltes eleccions de ruta i el poble de Sot de Chera, tot i ser molt menut, tenia un entramat de carrers estrets, murs i escales que feia molt interessant» recorda la doble campiona que en la seua voluntat de millora feia també examen de conciència.

«Tot i haver comés algunes errades que em feren perdre alguns segons vaig acabar prou contenta. I diumenge també vaig cometre algunes errades de pocs segons però vaig fer una carrera bastant neta tècnicament i molt regular físicament, així que també molt contenta».

En categoria masculina els títols van estar més reparits. L’autonòmic sprint va ser per al finlandés afincar a Alacant Temu Niskanen (Universidad de Alicante) per davant d’Alex Tello (Valencia-O) i Luis Sánchez Serrano (Villena-O), i l’autonòmic de Mitja Distància va ser per a Borja Vila (Colivenc) per davant d’Elmar Montero i Temu Niskanen.

sot de chera felicianoReptes internacionals

Este doble títol confirma Violeta Feliciano com una de les més firmes promeses i realitats de l’orientació valenciana i de tota Espanya, i confirma, a més, el seu gran estat de forma que la fa pensar en reptes majors.

«He decidit preparar-me alguna competició internacional amb la selecció espanyola. Estíc convocada per anar a la COMOF (Copa de Confederaciones dels Països Mediterranis) que ser a Sèrbia a finals de juny, i el WUOC (Mundial Universitari d’Orientació) a Hongría a finales de juliol. I també m’agradaría clasificar-me per als WOC (Mundial Absolut d’Orientació) a Suècia, pròxim agost».


“Falten dones que practiquen Orientació”

Resultats del cap de setmana: Orientació

Campions d’Espanya d’Orientació

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ranking FEDOCV 2016 | SLA - […] Doble Autonòmic per a Violeta […]
  2. Autonòmic d’Orientació a Lliria | SLA - […] Doble Autonòmic per a Violeta […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »