Un triatló accidentat

Emilio Aguayo s’imposa en la primera edició del Triatló del Marítim de València marcat per les caigudes 

 

maritim

 

Pluja, ciutat, bicicleta en asfalt banyat, més de mil triatletes i un bon nombre de debutants. És la combinació que va fer que l’estrena del Triatló del Marítim este dissabte 4 de juny a la ciutat de València estiguera marcada per les caigudes en el maritim 2segment de la bicicleta que va provocar que la Policia Local de València atenguera a més de vint dels participants amb diverses contusions i fins i tot traslladara dos dels accidentats a centres hospitalari, segons informava la pròpia Policia Local al seu compter de twitter.

Aguayo i Masia

En el plànol esportiu la victòria en la modalitat de Triatló Olímpic va ser per a Emilio Aguayo (Avant Montcada) que no va tindre oposició i va guanyar en meta amb un temps de 01:57:16, molt per davant dels seus rivals que no pogueren plantar cara. De fet el segon classificat va entrar en meta a més de 8 minuts, Mathieu Rincent (02:05:20) i Sergio Torres (02:05:24). En categoria femenina la victòria va ser per a Inma Masia (02:26:56), per davant de Silvia Valero i de la incombustible Marta Fernández de Castro

I ara, el Valencia 113 

Amb esta victòria Emilio Aguayo va retrobant-se amb el seu estat de forma, ja que el de Godella venia de ser pòdium al Triatlón Fuente Alamo a Múrcia. Pròxim cap de setmana també a València arriba el València 113, Campionat d’Espanya de Mitja Distància on Aguayo l’any passat es va proclamar campió.


Algo más de… Emilio Aguayo

Aguayo guanya a casa

“No me gusta perder ni al parchis”

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »