Crevillent es vesteix de roig

Triple pòdium del Marathon Crevillent en la V Xosses de Crevillent

crevillent roig

 

Res millor que guanyar a casa. Més encara si es per partida triple. El Marathon Crevillent va imposar la seua força en la V Xosses de Crevillent i va copar el pòdium masculí de la prova que en total va reunir vora 700 participants entre corredors i caminants.

crevillent guanyador 1La pluja inicial no va espantar als caminants, ni tampoc als corredors que isqueren escopetats a recòrrer els 14,5 km 506+ transitant per les ja famoses 3 Xosses que li donen nom a la prova que organitza el Centre Excursionista de Crevillent

Khttab com al 2014

El domini arriba de seguida per part dels integrants del Marathon Crevillent, especialment de la mà de Mohamed Khttab que va liderar la prova des del primer moment, fins entrar en meta en solitari repetint la victòria que ja va aconseguir al 2014, aixó sí, esta volta amb un temps prou superior, marcant un crono de 01:08:28 pels 01:01:43 de fa dos anys.

La lluita per darrere era més oberta, però queda definida també per a dos companys del mateix club, Isidro Gelardo i Pablo Canales que entraren junts a meta amb un temps de 01:09:48 completan un pòdium absolutament de color roig.

Macia com al 2015

En categoria femenina la victòria va anar per a Gemma Macià, que va repetir l’exit de 2015, i es va imposar amb un temps de 01:21:47, per davant de Maria Angeles Gandia i de Laura Irina Lara.

L’hamburguesada

Com ja es tradició, la V Xosses de Crevillent va finalitzar a la Plaça de la Consitució amb la quantiosa entrega de premis i amb l’hamburguesada final per a participants i acompanyants que disfrutaren de nou d’una carrera patrimonial.


  • Foto: Facebook Proyecter / Facebook Senen Rodenas

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »