Vistabella es posa en marxa

Obertura d’inscripcions de la X Cursa per Muntanya de Vistabella, prova de la Copa d’Espanya

vistabella

 

Vistabella tornarà a reunir els millors corredors per muntanya d’Espanya. Pròxim 7 d’agost tindrà lloc la Cursa per Muntanya de Vistabella, que a més de celebrar el seu dècim aniversari torna a acollir una prova de la Copa d’Espanya FEDME.

vistabella cartell

Primer els federats

Passat dimecres 8 de juny es van obrir les inscripcions per als vora 600 corredors que podran disfrutar dels 27 km 1500+ amb el gran atractiu de transitar pel Parc Natural del Penyagolosa. En una primera fase d’inscripcions el termini estava obert només per als corredors federats, que esgotaren ràpidament les 400 places, mentre que als no federats els tocarà esperar per a esta setmana per formalitzar la inscripció.

Recorregut més curt

L’edició de 2016 arriba amb els canvis de recorregut ja consolidats de la passada edició, amb trams molt ràpids combinats amb zones molt tècniques i forts desnivells a la part final de la prova, que en tot cas es veu reduida en 1 km respecte de l’any passat.

La revenja de Zaid

Zaid Ait Malek i Ragna Dabats arribaran com a líders de la Copa d’Espanya FEDME després dels resultats del passat cap de setmana a Villaler, on Ragna Dabats aconseguia una nova victòria. Zaid Ait Malek tractarà de refer-se de la mala experiència de l’any passat a Vistabella i recuperar la primera posició en el pòdium que va aconseguir en 2014.


  • Foto: Last Race Studio
  • Més dades:

La festa de Vistabella

L’armada valenciana a Vistabella

Vistabella festa plena

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »