Un València 113 MD més gran

València acull el II Valencia 113 amb més de 1100 participants

Aguayo sarà el gran absent i no defensarà el seu títol de Campió d’Espanya

VLC 113

Més gran encara. La segona edició del València 113 arriba este diumenge 12 de juny amb més presència de participants que s’atreveixen amb la Mitja Distància i amb el repte de fer un circuit tan especial com el del València MD.

1100 participants

Seran en total 1100 els triatletes -200 més que l’any passat- els que afrontaran els 1,9 km de segment de natació a la platja de la Malvarrosa, els 90 km en bicicleta en un recorregut que els dura al cor de la Calderona en Nàquera i els 21 km de carrera a peu pel vell llit del riu Túria de València en uns circuits que són tot a una volta, és a dir, sense repetir recorregut amb el que això comporta d’esforç organizatiu, i d’esforç per als participants

Tot a una volta

“Un triatló de Mitja Distància a una volta és únic en Espanya. Així és més épic. El triatleta pot retirar, si ho necessita clar, però sap que d’alguna manera ha de tornar al punt d’eixida sense la comoditat d’estar rodant continuament per boxes”, explica Ximo Rubert de A300 W. No hi ha lloc per tant a baixar els braços en una prova que es presenta este dijous al migdia.

Aguayo absent

El València 113 torna a ser campionat d’Espanya MD i per tant, reunirà bona part de l’elit nacional, amb algunes absències en tot cas. La principal d’elles la d’Emilio Aguayo (CDM Avant Montcada). El triatleta de Godella no podrà defensar el títol nacional aconseguit al 2015 desprès que enguany haja centrat els seus objectius en la distància Olímpica i este cap de setmana estiga competint a França.

aguayo 1

 

Raúl Amatriain (Saltoki-Trikideak), segon a la passada edició es converteix en el principal favorit, al igual que Josep Torres (Asoc. Esportiva Ibiza). Les opcions valencianes passen perquè puguen fer un bon paper Fernando Santander (A300 w), Jordi Pascual (CEC Antella-Frutas Tono), Alberto Bravo (Laboratorio Sys), Sergio Juan (Laboratorio Sys) i a més del madrileny del Tricant Ramón Ejeda.

En categoria femenina la gran favorita és Sara Loerh, guardadora la passada edició, que tindrà en tot cas bona lluita amb Mabel Gallardo (CT Diablillos Rivas), i les opcions valencianos estan molt reduides per l’absència per lesión de Miriam Muñoz.

La prova tindrà la seua eixida este diumenge 12 de juny a partir de les 7:30 h. Poc després de les 11 s’espera als guanyadors en la platja de la Malvarrosa de València.


Més dades:

Aguayo guanya a casa

http://senselimitsaventura.com/2015/06/24/10005/

EL CAMI DE GOMEZ NOYA

El Triatló està tenint un creiximent exponencial a la societat. Un esport que va calant pel seu dinamisme i esperit de superació. I que cada vegada té més presència en àmbit general com demostra el recent premi Princesa d’Asturies de l’Esport a Javi Gómez Noya

Cada volta són més els que s’atreveixen amb este esport i en la mitja i llarga distància. “El triatló està molt de moda, però hi ha de molts tipus. Esta és una distància que fea falta en València” explicava recentment Ximo Rubert a Crono TV. “És més dur, més exigent, i hi ha gent que vol provar-se molt promete en la distància però jo els diría que no hi ha que perdre’s les coses en el camí per volver fer directament un mg ironman o un ironman. Hi ha que disfrutar del procés d’anar fent sprint, olímpics…”.

VORA 200 VOLUNTARIS

“Fer els circuits a una volta et complica les coses, però este nací perquè ens agrada fer açò” diu de forma clara Rubert. I per a fer escola entre els vora 200 voluntaris que participaran en diversos punts del recorregut, tant del club organitzador el A300w com altres clubs locals.

A més, hi haurà alguns voluntaris amb diversitat funcional intel.lectual de diversos centres ocupacionals de la Comunitat Valenciana, que, a més d’estar presents físicament a la prova han participant en la confecció de les 1100 medalles que s’entregaran als participants, segons ha informat la Generalitat.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Resultats del cap de setmana: Triatló | SLA - […]  Valencia 113 MD […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »