Guanya a la «Jungla»

El corredor de Villena Vicente Juan García guanya el Jungle Ultra al Perú, 230 km en autosuficiència a la selva de l’Amazones

vicente juan 2

******actualizació divendres 19:00 h********

Ho ha tornat a fer. El corredor de Villena ha tornat a demostrar que és un dels millors del món en la modalitat de proves per etapes en autosuficiència i s’ha proclamat campió de la Jungle Ultra, 230 km en 5 etapes per la Selva Amazónica al Perú.

Vicente Juan ha anat de menys a més, dosificant forces i recursos en una prova on la humitat era el principal enemic i ha finalitzat la cinquena etapa amb un temps de 13 h 49 minuts i 38 segons, per a un total de 21 h 28′ 42″, per davant de Vivien Laporte amb 21h 45′ 13″.  

Amb el Jungle Ultra Vicente Juan García suma altra prova en autosuficiència en este cas a la Jungla, afegint altre títol més als que ja havia aconseguit en altres anys en el desert, en les muntanyes o en el gel. Enhorabona!!

******************************************************************************

La aventura en estat pur. 230 km corrent en autosuficiencia en mig de la jungla, de l’Amazonas. És el repte que afronta en breu el corredor de Villena Vicente Juan García Beneito, el rei del deserts i de les proves d’ultra distància que en este 2016 torna als grans reptes d’autosuficiència per etapes.

vicente juan 3El pròxim serà al Perú amb la Jungle Ultra al Perú que comença este diumenge 5 de juny i durà a Vicente Juan a recòrrer 230 km 10500+ en 5 dies per la selva Amazónica. 

Humitat del 100%

El Jungle Ultra al Perú la principal dificultat estriba no només en el terreny, en travessar la Jungla i travessar 70 rius en els 230 km, no només en el fet d’anar en autosuficiència duent damunt tot el mateiral necessari (hamaca, sac de dormir, menjar, roba…) sinó especialment en la humitat que al llarg de tot el temps està pròxima al 100%, amb el que això suposa per al cos quant al suor, la deshidratació i la perdua de sals minerals, a més dels perills propis de la selva Amazònica amb la presència d’animals com ara el jaguar.

vicente juan costa ricaPer acostumar-se a esta humitat, Vicente Juan García va estar recentment competint a Costa Rica, participant junt Andrés Lledó a la prova del Sendero de los Conquistadores, integrant l’equip del corredor murcià, fent 400 km en 7 etapes travessant Costa Rica de banda a banda, des de Playa Herradura a l’oceà Pacífic, a Puerto Limón a l’oceà Atlàntic.

The Ultimate Race Ultra

La Jungle Ultra està integrada dins del repte Beyond The Ultimate Race Series, on està esta Jungle Ultra al Perú, el Mountain Ultra a l’Himalaia, el Desert Ultra a Namibia i el Ice Ultra a Suècia.

L’experiència

L’experiència acumulada de Vicente Juan García en tot tipus de terreny i de condicions són el principal aval del corredor de Villena i Alcoi perquè puga completar amb èxit este Jungle Trail al Perú, modalitat de proves per etapes en autosuficiència en què Vicente Juan ha demostrat ser un dels més forts del món, aconseguint al 2012 el Grand Slam The Four Deserts en un mateix any, a més de fer The Track Outback Race en Austràlia, 530 km en autosuficiència, o fer en 2015 el Grand Slam 5 Continents, fent una prova Ultra Trail en cada continent.

Els reptes de futur

Per a este 2016, Vicente Juan García aguarda també més proves d’autosuficiencia ja que al noviembre té previst participar al The Ancient Khmer Path Camboya, 220 km en 6 etapas, i previamente al juliol participar al Pirineos FIT Race Enduracen, 252 km 17800+ en 6 etapes pels pirineus


Vicente Juan Garcia és un dels protagonistas del Vídeo Documental: Els Esports d’Aventura a la Comunitat Valenciana en què encetarem el camí de Sense Límit Aventura


24 hores amb Vicente Juan García

Corrent a ‘El Valle de la Muerte’

Vicente Juan García acaba amb victòria al Grand Slam

“Vaig a tancar els 5 continents”

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Valencians al Pirineos FIT | SLA - […] eixa distància no podia faltar el gran dominador: el corredor de Villena Vicente Juan García que acaba de guanyar…
  2. El rei de la resistència | Sense Límits Aventura - […] Guanya a la “Jungla” […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »