Triple rescat a la Muntanya

Els servicis de rescat hagueren d’actuar per atendre un senderista a Orpesa i un barranquista a Millares i un tercer home a Alzira

 

rescat millares 3

 

Doble actuació dels nostres equips de rescats este cap de setmana. Afortunadament en els dos casos, la situació s’ha resolt satisfactòriament i sense conseqüències greus per a les persones rescatades.

Senderista a Orpesa

La primera de les actuacions va ser divendres 10 de juny, quan el Consorcio Provincial de Bombers de Castelló hagué d’activar el dispossitiu de recerca per trobar un home de 43 anys que s’havia perdut per la muntanya mentre feia una eixida pel terme municipal d’Orpesa (Castelló).

L’home va donar avís passades les 12:00 del migdia, indicant a més que no tenia aigua ni aliment. En enviar la seua localització pel mòbil, una dotació de bombers i una brigada d’emergència es desplaçaren fins la zona on es trobava, una zona de difícil accés. L’home va ser acompanyat fins a la carretera on un SPV (Soporte Vital Básico) el va traslladar al centre de salut, segons informa El Mundo Castelló.

rescat millares 2Barranquista a Millares

L’altre rescat va tindre lloc dissabte 11 de juny a la província de València quan un home que estava practicant barranquisme hagué de ser tret pel Bombers de la Diputació de València en patir una fractura al femur.

Per a procedir al rescat hagué de ser necessària la intervenció d’un helicòpter de la Generalitat que acabà traslladar l’home a l’Hospital la Fe de València.

I Diumenge, Alzira

I per tancar el cap de setmana, els servicis d’emergències també hagueren d’intervindre per ajudar un home que s’havia ferit en el genoll en el paratge de La Murta a Alzira, a la comarca de La Ribera. En un primer moment es va demanar la mobilització d’un helicòpter de la Generalitat Valenciana, però finalment els Bombers de València pogueren assistir per terra a l’home sense necessitar l’ajuda de l’helicòpter.


 

Rescatats dos senderistes a la Tinença

Rescat aeri d’una senderista a Alfondeguilla

Rescatats 5 excursionistes a Llucena

Rescatat un escalador a Calp

Rescatat un escalador a Montanejos

Rescat a la Mediterranean Xtrem

Rescat d’altura en Andilla

Rescatat un escalador a Chulilla

Rescat d’un escalador a Bèrnia

Triple rescat a la Marina

Triple rescat de muntanya a Castelló

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescat a Millares | SLA - […] Triple rescat a la Muntanya […]
  2. Rescatat un ciclista a Castelló | SLA - […] Triple rescat a la Muntanya […]
  3. Doble rescat a Bèrnia i el Puig Campana | SLA - […] Triple rescat a la Muntanya […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »