A l’Aneto amb Sense Límits Aventura

4 integrants del Club Atletisme Marjana de Chiva fan cim més alt dels Pirineus

aneto 0

 

A la muntanya amb l’aventura a la motxilla. Així anaren este cap de setmana 4 integrants del Club Atletismo Marjana de Chiva, que s’atreviren amb el cim més alt dels Pirineus, l’Aneto (3404 m) en una època de l’any en que com s’observa perfectament a la foto, a neu encara està molt present amb estos hiverns cada volta més retardats.

aneto 1Alberto Martínez, Leo García, Javi La Calle i Rafa Usedo són els 4 valents que desafiant les condicions s’atreviren amb el temut pas de Mahoma i s’enrecordaren a més, de dur-se damunt el seu exemplar del número 9 de la revista Sense Límits Aventura, perquè quedara constància.

«El pas de Mahoma és acollonant» reconeix Alberto, que en tot cas va superar el vertígen per poder fer cim i allà dalt abraçar-se amb el seu amic Leo. «Han sigut moltes emocions» explica Leo. «Tan en la pujada com en la baixada. Impressionant el pas de Mahoma, i a la fi abraçada final amb Alberto per a traure tota la tensió i la por que passarem».

L’emoció del cim, és més mesurada per als que ja ho han fet altres vegades. «Després de 4 ascensions a l’Aneto, esta ha estat la més fácil per la neu» explica Rafa, el més experimentat dels 4.

Siga com siga, queda la vivència i sent la mateixa muntanya cada ascensió és diferent. Pel moment, el clima, els companys, i en este cas per la presència de la revista Sense Límits Aventura. Gràcies amics!

I a la resta, este estiu no oblideu posar la revista Sense Límits Aventura a la vostra motxilla. Doble aventura!!

aneto 2


  • Fotos: Club Atletisme Marjana
  • Més dades: http://atletismomarjana.blogspot.com.es
Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »