Una subcampiona de futur

Patricia Torres fa segona al Campionat d’Espanya de Carrera per Muntanya en categoria promeses al Maratón Alpino Madrileño

«He fet un temps que no m’haguera imaginat. M’he sorprés a mi mateix, en cada kilòmetre tenia ganes de riure corrent»

patricia torres

 

Una promesa feta realitat. Patricia Torres Villar (Cor i Muntanya Puçol) va donar ahir al Maratón Alpino Madrileño un important pas endavant en la seua carrera com a corredora de muntanya. La corredora de Petrés va proclamar-se subcampiona d’Espanya en la categoria promeses, aconseguint una molt destacada segona plaça per darrere d’Ana Alonso Rodríguez.

Als seus 21 anys (fará 22 en juliol), Patricia Torres, estudiant de Periodisme, confirma la progressió que l’havia dut esta temporada a fer pòdium al Campionat Autonòmic de Carrera Vertical a Borriol, també a la categoria promeses.

Una nova distància

Al Maratón Alpino Madrileño de Cercedilla, però, el canvi era substancial, 46 km 2650+, una distància a la que estava poc habituada. «Vaig alçar-me amb tanta por com ganes de correr» explicava Patricia al seu Facebook. «Savia que no seria fàcil pel canvi de kilometratge que és molt gran i les categories més joves no estem preparades per a córrer distàncies tan llargues. Però també savia que al costa de Vicent Torres tot seria possible».

«Un temps que no haguera imaginat»

I va ser possible perquè Patricia va mantindre el tot en tot moment, sobreposant-se fins i tot a un penúltim segment on les forces semblava que faltaven per acabar remuntant posicions i temps en meta. A la fi 06 h 24′ 28″. «He fet un temps que no haguera imaginat. M’he sorprés a mi mateix, en cada kilòmetre tenia ganes de riure corrent».

Satisfacció

Aix ho ha fet fins arribar a la fi per poder celebrar la seua fita. «Entrar a meta ha sigut una de les victòries més dolces, totes les renúncies que implica un entrenament dur es coverteixen en un dels sentiments més valuosos de toto: satisfacció».

Una satisfacció compartida, a més, amb el seleccionador Cxm FEMECV, Angel Font. L’abraçada de la foto ho diu tot.  Enhorabona!

Selecció Valenciana

El pòdium de Patricia Torres en categoria promeses va ser el millor resultat de la Selecció Valenciana FEMECV. En homes absolut el millor del nostres va ser Sebas Sánchez, el que fa 19, amb Iván Sánchez el 49, Javi Soriano el 51 i José Antonio Luna el 60. Més enllà del top 100 acabaren Emli Sellés (120) i Salva Marco el 132.

En dones absolut la millor de les nostres va ser Laia Cañes, que va acabar la que fa 16, amb Melissa Galí la que fa 17, Sonia Mundina la que fa 21 i Belén Agut va acabar la que fa 30


  • Foto: Faacebook Patricia Torres

Dones en vertical

Les “guerreres” defensen títol

“Cada vegada hi ha més nivell al Trail”

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »