A Etiòpia amb les maletes plenes

Arriba una nova edició de Runners for Ethiopia amb ple absolut de participants i material donat 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

«Hi ha per a 20 maletes plenes de material esportiu… i encara falta algo de material!!». Runners for Ethiopia continua creixent i en l’edició de 2016 arriba amb un ple absolut de material i de participants. Este dimarts al migdia s’ha presentat el projecte a la seu de l’Associació de la Premsa d’Alacant a pocs dies d’encetar el viatge.

Eixida en una setmana

Pròxim 22 de juny marxaran cap a Etiòpia els 50 fisios i corredors integrants d’este projecte solidari que organitza el fisio d’Alcoi Jordi Reig. «Hem arreplegat material esportiu en diverses proves per tota la Comunitat, a València, a Santa Pola, Alcoi per donar-li-ho als xicons que entrenen allà als centres d’Alt Rendiment i que no tenen sabatilles en condicions per a còrrer».

El doble de material

L’any passat va ser 700 kilos de material i enguany seran quasi el doble: 1200 kilos de material. «Per a este viatge tenim material de sobra i hem de guardar una part per a l’any vinent perquè no podem dur-lo per les limitacions d’equipatge» .

Part del material és, fins i tot nou, producte de la major conscienciació dels corredors particulars i les col.laboracions amb algunes marques, com ara k42 running que farà entrega de material específic per equipar amb samarreta i pantaló a la federació etíop d’atletisme.

etiopia 2Llista d’espera

Hi ha també llista d’espera de corredors per a l’any vinent que volen participar a este projecte amb el triple atractiu de conèixer una nova realitat, de ser solidaris i de córrer pròxim 26 de juny la marató d’Awasa, en el bressol del millors corredors del planeta, alguns dells com Gebresselassie que ha confirmat que anirà a entrenar alguns dies amb ells.

Un altre món

«Etiòpia és altre món. Tenen uns mètodes de treball i de tècnica de carrera espectaculars. Entrenen diariament tècnica de carrera. Nosaltres tenim molt que ensenyar-los des del punt de vista de la fisioteràpia, però ells tenen molt que ensenyar-nos molt de com còrrer, la posició del cos, el moviment de les cames…» explica Jordi Reig que amb els fisios que van al viatge, aprofitarà per a continuar fent tractaments als corredors locals que no disposen de normal d’estos servicis.

etiopia calleja

Una història

Un intercanvi beneficiós per a tots que arriba a la seua tercera edició i que va nàixer producte d’un viatge al 2013 en que Jordi Reig acompanyà Jesús Calleja en un dels seus reptes per a córrer una marató en altura.

Jordi es va quedar encisat d’Etiòpia, de la seua gent, de la seua humanitat, de la seua necessitat i també dels seus coneiximents i va organitzar este projecte «Runners or Ethiopia» que no deixa de crèixer.

 


Fotos i Més dades: http://runnersforethiopia.com/

Corrent cap a Etiòpia

Runners for Ethiopia 2016

600 kilos de zapatillas y un sueño

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una marató de solidaritat a Etiòpia | SLA - […] A Etiòpia amb les maletes plenes […]
  2. Molt més que una meta | SLA - […] A Etiòpia amb les maletes plenes […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »