Una piscina en el mar

Benidorm habilita un carrer exclussiu per a nadadors en la platja de Ponent

benidormA la mar, entrenant amb seguretat. Eixa és la màxima en què naix la senyalització d’un carrer exclussiu per a nadadors en la platja de Ponent de Benidorm, perquè tots aquells que vullguen puguen practicar la natació en aigües obertes amb la major seguretat possible.

El carrer que té dos segments de 50 metres, està ubicat front al Parc d’Elx, ja que segons va explicar la regidora d’esports Ana Pellicer «és la zona més protegida del vent», i a més, està al costat de la plataforma de jocs flotant que es muntarà les pròximes setmanes, amb el que estarà cobert també per la presència del socorrista de la plataforma, segons informa portal.benidorm.org

Este carrer natural per a nadar tranquilament a la mar era una petició de diversos nadadors i clubs de natació de la ciutat alacantina, que este dilluns han tingut l’oportunitat d’estrenar este zona restringida per a la natació que estarà en marxa tot l’estiu, perquè els nadador paguen practicar esport tranquilament sense haver d’estar pendents de patins, motos d’aigua i altres vehicles aquàtics.

Vos agradaria que s’exténuera esta iniciativa en altres punts de la Comunitat Valenciana?


Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »