«Balas y Chocolate» a Mislata

Este divendres presentació del documental «Balas y Chocolate» de l’escalador Dani Ascaso

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

«Balas y chocolate» és el nom de la via que obriren passat novembre un grup de dos cordades d’escaladors que casualment es trobaren a Chalten, a la Patagonia Argentina, i que acabaren treballant conjuntament per obrir esta nova via d’accés al Cerro Torre des de la seua cara Sud.

mislata cartell28 hores d’escalada quasi continuada feren Dani Ascaso i Santi Padrós en companyia de Lise Billon y Jérôme Sullivan, per poder completar els 800 metres de desnivel i 1.000 metros de recorregut de la via que batejaren amb eixe nom de «Balas y Chocolate». Una activitat que va rebre el reconeiximent del premi FEDME 2015 a les millors activitats d’escalada i va estar nominada als premis Piolet d’Or. 

Audiovisual divendres

«Balas y chocolate» es també el nom de l’audiovisual que l’alpinista aragonés Dani Ascaso presenta este divendres 17 de juny a les 20:30 h a La Fabrica en una activitat que organitza el Club Montañismo Mislata. L’entrada és lliure fins a completar aforament.

  • Dia: Divendres 17 de juny
  • Hora: 20:30
  • Lloc: C/ Felipe Bellver (La Fabrica) Mislata
Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »