Un Repóker de BTT

Iván Díaz Buj aconsegueix a la Vila el seu cinqué Campionat Autonòmic de BTT XC per davant de Felipe Orts i Ade Moll

vila joiosa

 

ivan diaz 1El canvi generacional haurà d’esperar. I el canvi en el més alt del pòdium del Campionat Autonòmic de BTT en la modalitat XC també. Este títol té un nom i un dominador: el corredor de Vinarós Iván Díaz Buj (Cult Bikes Specialized) que este diumenge a La Vila Joiosa va aconseguir el seu quint títol autonòmic de forma consecutiva a la prova organitzada en esta ocasió pel Club Ciclista La Vilajoiosa.

Més emoció

Hi havia emoció per vore si esta volta Iván Díaz cedia davant els seus rivals. Als de sempre -Ade Moll- s’afegia un jove Felipe Orts que tot i no ser la BTT XC la seua especialitat, havia guanyat Iván Díaz recentment a la prova disputada a Villar del Arzobispo. A més, Orts corria a casa, a la Vila, i coneixia el circuit com la palma de la seua mà, fet que aventurava una prova molt igualada.

Motivació extra

ivan diaz 2Però no hi hagué marge per a la sorpresa. Iván Diaz, amb la motivació extra de mantindre la sea hegemonia i acompanyat per la seua família, va dominar la prova i va ser el més ràpdi en donar les 5 voltes al circuit de 5,3 km 180+ traent finalment un ample marge respecte d’un Felipe Orts (GS Sport Valencia) que hagué de cedir davant l’impetu del de Vinarós que entrava en meta amb un temps de 01:34:00, aconseguint el repòker i el seu quint títol autonòmic de forma consecutiva. Motiu més que justificat per a ser la portada de la revista SLA 9. 

50 segons

Felipe Orts, cedia 51 segons, i tot no haver pogut aconseguir la victòria absoluta, es proclamava campió autonòmic Sub’23, deixant de nou grans sensacions en la seua tercera incursió en el món de la BTT XC on no s’ha baixat del pòdium. Ara tornarà a centrar-se en la seua especialitat del ciclocross i la carretera on esta setmana té els nacionals en carretera a Ibi.

Completava el pòdium un Ade Moll (Portal de la Marina-Xabia’s Bike) que en cap moment va poder mantindre la lluita directa amb Iván Diaz i Orts, però que en tot cas aconsegueix el subcampionat autonòmic en categoria elit, en una jornada bona per al seu club amb victòries en categories promeses (Marcos Puig), Principiants (David Ivars) i Junior (Tomás Miralles).

Elena Lloret, a casa

La que si va poder guanyar a casa va ser Elena Lloret (Cult Bikes Especialized), que també va poder revalidar el títol autonòmic de l’any passat. La de la Vilajoiosa, –premi Sense Límits Aventura 2015 a la biker més destacada– va dominar clarament la prova establint amples diferències respecte de les seues rivals. Esta volta, Amparo Chapa (Connect Cycling Center) va ocupar la segona posició del pòdium a més de 5 minuts d’Elena Lloret, amb Ana Romina de la Hoz (Hidropresion 24h) completant el pòdium.

Vila campions

Classificacions

HOMES ELIT

 1. IVAN DIAZ BUJ (Cult Bikes Specialized) 01:34:00
 2. ADELINO MOLL (Portal de la Marina-Xabia’s Bike) 01:36:01
 3. XAVI REBOLLAR ARZO (Cult Bikes -Specialized) 01:36:54

SUB 23

 1. FELIPE ORTS (GS Sport Valencia) 01:34:51
 2. JAVIER ALONSO RODRIGUEZ (CC Tibi AM Sonido) 01:40:46
 3. JORGE MARTIN DIAZ (CC Tibi AM Sonido) 01:40:52

FEMINES

 1. ELENA LLORET LLINARES (Cult Bikes Specialized) 01:19:15
 2. AMPARO CHAPA LLORET (Connect Ciclyng Center) 01:24:31
 3. ANA ROMINA DE LA HOZ (Hidropresion 24 h) 01:26:03

MASTER 30

 1. MANUEL SANCHEZ ALDEGUER (CC Mundobike) 01:18:05
 2. DAVID RECHE MARTINEZ (CC GOBIK) 01:18:56
 3. ALEJO MOTA GIRAL (Cult Bikes Specialized) 01:21:31

JUNIOR

 1. TOMAS MIRALLES SENDRA (Portal e la Marina-Xabia’s Bike) 01:24:42
 2. SERGIO BLASCO LALIGA (CultBikes-Specialized) 01:26:02
 3. ELOY PALOMAR FERNANDEZ (CC CalderonaBike-Sagunto) 01:31:07

 


L’autonòmic BTT més emocionant

#SLA9: Cult a l’aventura

Pedalades de molt de nivell

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

 1. Doble pòdium de BTT | SLA - […] Un Repóker de BTT […]
 2. Una tornada amb ràbia | Sense Límits Aventura - […] Un Repóker de BTT […]
 3. Rescat al Cabeçó d’Or | Sense Límits Aventura - […] Un Repóker de BTT […]
 4. | Sense Límits Aventura - […] Un Repóker de BTT […]
 5. Els reis de la BTT | Sense Límits Aventura - […] Un Repóker de BTT […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »