Un Trail per la igualtat

Diumenge 26 de juny arriba a la Vall d’Uixó la segona edició del Woman Trail amb la presència de més de 300 dones 

woman meta 3

Una festa del Trail… en femení. Per a totes les edats i les condicions. Eixa és la voluntat del Woman Trail, un Trail només per a dones, que pròxim diumenge 26 de juny celebra la seua segona edició al paratge de les Coves de Sant Josep a la Vall d’Uixó.

Un pas endavant

Un Trail per a integrar i convidar a la pràctica del Trail a les dones, per a donar-les més visibilitat i fer una crida a la igualtat. “L’objectiu és fomentar la inclusió de la dóna en les carreres per muntanya” explica Héctor Cumba, president del club BCS Trail d’Uixó. “I fer una prova d’iniciació amb menys distància i menys desnivell per aquelles dones que s’ho pensen però encara no s’han llançat a provar a córrer per muntanya”.

Ampliant fronteres

woman mareLa segona edició tornarà a reunir més de 300 dones arribades de diversos punts de la Comunitat Valenciana i de més lluny «tenim gent de Saragossa i Mallorca», disposades a disfrutar corrent els 10km 400+ que componen un recorregut que presenta enguany dos xicotetes variaciones per a fer-ho encara més còmode. I un Trail amb totes les garanties. «Per a previndre la calor l’eixida és a les 08:00 h del matí, i a més, en els 10 km hi ha 5 avituallaments, més l’avituallament final».

En eixe final serà el moment de disfrutar, una volta acabada la prova, de l’entrega de premis amb pernil per a la que haja passat primer a la meta voltant de la Font del Garrut, per a l’equip més nombrós, premi també per a la més jove i la més veterana-.

Trail, piscina… i a votar 

I disfrutar també de totes les activitats que han previts des de l’organització, per a participants i acompanyants, com ara les sesions de YogaZumba, Bodypower i aquagym, aquesta última activitat es realitzarà en la piscina on tindran l’accés debades per a poder combatre la calor i acabar de passar bé el dia, a temps de poder anar a votar, sabent que en el món del Trail ja has fet un vot per la igualtat a la Woman.

woman meta 4

INSCRIPCIONS

Si vols inscriure’t a la II Woman Trail, trail exclussivament per a dones, pots fer-ho a la plataforma Sportmaniacs. El ritme d’inscripcions és bo i es va a sobrepassar les 300 inscrites de l’edició de 2015.

Més dades:

Woman Trail, les dones ataquen de nou

Woman Trail, les dones manen

http://senselimitsaventura.com/2015/06/18/woman-trial-les-dones-al-capdavant/

JULIA FONT

La Woman Trail reunirà també este diumenge algunes de les nostres corredores més destacades, entre d’elles Júlia Font, que passat cap de setmana va aconseguir pòdium al Campionat d’Espanya de Kilòmetre Vertical a Fuente De.

Als seus 22 anys, la corredora de Fondeguilla és una de les més fermes promeses i realitats del Trail valencià. Pròxim més de juliol estarà present als Campionats del món de KV i carrera en línea a la Vall de Boí.

Júlia Font va fer recentrent a la revista de Sense Límits Aventura un interessant article respecte del Trail i les dones.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. La Woman Trail més popular | Sense Límits Aventura - […] Un Trail per la igualtat […]
  2. La Festa del Trail femení | Sense Límits Aventura - […] Un Trail per la igualtat […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »