Uns relleus d’Or

L’equip de relleus de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana aconsegueix l’or al Campionat d’Espanya d’escolars

Destacada actuació de Romaric Forques en xicons i Yaiza Saiz en xicones

Podium mixte

Una remontada emocionant per acabar aconseguint l’or. A més en una modalitat complicada com és el relleu mixte. 4 joves de la Comunitat Valenciana: Romaric, Yaiza, Sara i Adrià aconseguiren passat diumenge pujar el més alt del pòdium dels Campionats d’Espanya Escolars cadets

Eixe or a la prova de relleus mixtes va ser el resultat més destacat de la selecció valenciana que va dur una ampla representació fins a Aguilar del Campoo (Castilla y León) localitat on van tindre lloc els campionats.

4 posició global

Més enllà d’eixe or en Relleus Mixtes, la selecció valenciana va aconseguir en global una destacada quarta posició, sumant un total de 48 punts, quedant-se molt a prop del pòdium que va encapçalar Galicia amb 51 punts, amb Madrid i Catalunya amb 50 punts.

La representació masculina va estar integrada per Romaric Forques (Cidade de Lugo Fluvial), Adrián Sáez (Tripuçol), Javier Llopis (Tripuçol)  i Christian Sanchez (La 208 Triatlon).

En categoría femenina Yaiza Sáiz (Trilavall), Sara Alemany (Tripuçol), Lourdes Novella (Tripuçol) i Ainoa Collado (Tripuçol) van ser les nostres representants.

ROMARIC, AL CAMPIONAT D’EUROPA 

Romaric Forques va consolidar a Aguilar del Campoo les expectatives que hi ha dipositades en ell. De fet la seua bona actuació en equips i també individual sent campió fa que el triatleta valencià/francés obtenga plaça en el Campionat d’Europa de Triatló Youth que tindrà lloc a Hongría del 2 al 5 de juliol.

Romaric és la continuació de la bona llista de joves triatletes valencians com ara Roberto Sánchez Mantecón o Javi Lluch que garanteixen el futur del triatló valencià

Més dades:

“Me quedan muchos sueños por cumplir”

http://senselimitsaventura.com/2016/05/30/lluch/

YAIZA SAIZ

Altra de les grans promeses del triatló valencià és Yaiza Sáiz (Trilavall). Amb només 16 anys lidera el rànking cadet de la Comunitat Valenciana i va formar part de l’equip de relleus que va aconseguir l’or.

«Ella és molt competitiva, i molt cabuda. Sempre té que aconseguir el que es proposa. Sempre té que complir-ho» explica la seua mare Mar Corma. «Li agrada tant el Triatló que si fa mal oratge i no pot entrenar es com si li hagueren llevat alguna part del cos».

Va començar a practicar el triatló fa 3 anys però ja té clar que eixe és el seu futur. De fet, vol encaminar la seua formació acadèmica cap a l’educació física per a poder viure professionalment vinculada amb l’esport.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Altafulla examina la jove armada valenciana | SLA - […] Uns relleus d’Or […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »