Un Campus de Campions

Sot de Chera acull el Campus de Triatló de la Federació, amb convidats de luxe com Roberto Sánchez Mantecón o Noelia Juan

cartelUn Campus per als més joves. Per aquells que somnien de majors convertir-se en el nou Gomez Noya, o per aquells que ximplement volen passar uns dies fent esport i conviure en armonia.

El Cerrao

Pròxim 27 de juny comença a El Cerrao, a Sot de Chera el Campus de Triatló de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, un campus per a xiquets entre 7 i 14 anys que vullguen millorar les seues habilitats en el món del triatló, al temps que disfrutar d’una setmana de bona convivència fent altra sèrie d’esports com ara Trekking, BTT, Trail, gimkanas i veladas nocturnes.

Els objectius

«Els principals objectius d’aquest campus són el coneiximent dels hàbits d’higiene, alimentació, salut i esport, la millora de la tècnica de les tres disciplines» expliquen des de la Federació de Triatló.

«Els principals objectius d’aquest campus són el coneiximent dels hàbits d’higiene, alimentació, salut i esport, la millora de la tècnica de les tres disciplines»

«Per mi és un plaer estar amb ells i ensenyar-los tot el que he aprés tots estos anys»

Visites il.lustres

El Campus tindrà lloc del dilluns 27 de juny al divendres 1 de juliol a les instal.lacions de El Cerrao, i comptarà, a més, amb visites ilustres de grans triatletes valencians que donaran els seus consells als xiquets.

Entre d’ells, estaran Roberto Sánchez Mantecón (Universidad de Alicante), triatleta internacional que enguany ha donat el pas a la categoria elit amb grans resultats i que al 2015 va ser quart en el Mundial de Triatló en categoria Junior. «Per mi és un plaer estar amb ells i ensenyar-los tot el que he aprés tots estos anys» explica el triatleta de Manises que també va començar molt prompte a practicar este esport, «amb només 5 anyets».

A més, també visitarà el Campus la triatleta valenciana Noelia Juan Pastor (CEA Bètera) que també compartirà una jornada amb els xiquets. Enguany està aconseguint els seus millors resultats amb la victòria a l’Autonòmic de Triatló a Gandia, i un destacat segon lloc en categoria sub’23 en el Campionat del Món de Duatló a Aviles.

mantecón


Més dades:

“Me quedan muchos sueños por cumplir”

Gomar guanya a la “pelea de gallos”

El Cerrao: Naturaleza a un tiro de piedra

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »