Valencians al Pirineos FIT

Jaca presenta pròxim juliol una nova experiència de Trail amb una gran nòmina de corredors valencians

Lucas Boix, Emili Sellés, Miguel Flor, Vicente Juan García, Jessica Mataix…  

FIT

Hi ha on triar. Pots córrer un dia, tres dies o sis dies. Pots correr 21 km o 42 cada dia. Cada un segons les seues forces i les seues ganes de viure la muntanya. De viure el Pirineu. De viure el Pirineos FIT, el nou concepte de Trail que arriba pròxim mes de juliol.

I allà on hi ha Trail hi ha valencians. En eixe Festival Internacional de Trail a Jaca hi haurà una bona representació de corredors de la Comunitat Valenciana que volen viure esta nova experiència i provar noves sensacions. «La proposta global del Pirineos FIT és més que interessant, també arriscada, però la gent que està darrere és garantia d’èxit» explica Lucas Boix (Club Muntanya Vistabella)

Experience  111 km 7985+ 

3 maratons de muntanya en 3 dies consecutius. I pel Pirineu. Eixa és l’opció que han triat entre d’altres Lucas Boix i Emili Sellés del 7 al 9 de juliol.

Lucas boixPer al de Sueca serà retrobar-se amb experiències passades de gran kilometratge com quan va fer el  Tor des Geants o quan al 2015 va fer el GR7 Xtrem, 600 km creuant la Comunitat Valenciana de Sud a Nord amb Juanan Ruiz.

Esta volta no li acompanya el seu amic Juanan. «Cap allà puge a soles, però en este proves mai vas sol. A més, vaig a retrobar-me amb amics com ara Pablo Criado… i de segur que farem noves amistats…»

Per a Emili Sellés (Marathon Crevillent), serà tota una novetat. Tot i els seus 20 anys corrent per muntanya.

«És el meu debut en una prova d’este estil, en 3 etapes, i a més vindré de córrer 4 dies abans la Marató de Zumaia. Així que em prendré la primera etapa amb molta calma com si entrenara ràpid, però intentant no desfallir en cap moment i acabant de menys a més, fort, però sense pasar-me’n, sabent que queden 2 dies» conta Sellés. «El segon dia a aguantar i el tercer ja a per totes!», explica la locomotora d’Alcoi  que anirà acompanyat del seu company de club Sergio Gutiérrez

Endurance 234 km 15.075+

L’opció més dura per als més durs. 6 etapes en format d’autosuficiència amb una distància diària aproximada de 42 km. I en eixa distància no podia faltar el gran dominador: el corredor de Villena Vicente Juan García que acaba de guanyar el Jungle Ultra al Perú sumant altra prova més d’ultra distància en autosuficiència a les que ja ha guanyat als desert i a l’àrtic.

miguel florTambé des de Villena provarà altre dels nostres durs. L’imcombustible Miguel Flor (CXM Valencia) que afrontarà els 240 km del 4 al 9 de juliol amb el seu inconfudible esperit i de ben segur que travessant la línea de meta amb el seu també inconfudible bot final.

A la prova més dura també tinirem representació femenina, encapçalada per Jessica Mataix (Aper Alcoi) i per l’alacantina d’adopció Yolanda Valiente, la superabuela de Sax.

Les dos estiraran el kilometraje fins eixos 240 km totals en 6 dies, en una prova que els durà bon records a la seua gran participació de la passada edició del UTMB on Valiente va aconseguir la victòria en veteranes i Mataix va ser finisher de la seua primera prova de 100 milles.

INSCRIPCIONS

Si voleu participar en alguna de les modalitats d’este Pirineos FIT, encara esteu a temps de fer la vostra inscripció en qualsevol de les distàncies: Challenge, Experiencie o Endurance.

Consulta ací tota la informació: http://pirineosfit.com/races/

UN FORUM DE LUXE

Pots córrer i combinar-ho també amb tota la resta d’activitats que van a tindre lloc a Jaca del 2 al 9 de juliol: exposició de material, cinema, fotografies i un forum amb alguns dels millors corredors del panorama nacional com ara Luis Alberto Hernando, Iker Carrera i Pau Bartolo.

LA VEU DEL TRAIL

A este Pirineos FIT, on es reuneix tot el que té a vore amb el Trail nacional no podia faltar la veu del Trail. Jaime González, espiquer oficial de les proves FEDME i FEMECV, serà l’espiquer oficial del Pirineos FIT posant-li tota la passió i tota l’emoció que transmet a cada carrera.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. De Trail… por los Pirineos | SLA - […] Valencians al Pirineos FIT […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »