Cicloturisme pel Danubi

Un recorregut per una de les vies ciclistes més llargues d’Europa

Xarrada este dijous de vesprada a càrrec de Jaume Portet

danubio 2

Una viatge en bicicleta per centreeruopa, recorrent de forma pausada el carril bici més llarg de tot el continent. Kilòmetres i kilòmetres de camí, travessant Alemanya i Austria, seguint els pasos que marca l’aigua

Eixa és l’experiència que Jaume Portet, un dels fundadors de Valencia en bici, contarà este dijous 23 de juny  les 19:30 h de vesprada a La Casa Verda a València.

Una ruta ideal

danubio 3La ruta del Danubi en bicicleta és una de les més còmodes per a poder realizar un viage en les dos rodes. Des del seu inici a la Selva Negra d’Alemanya, el Danubi, fins la seua desembocadura al Mar Negre (Romania), este carril bici travessa Alemanya, Austria, Eslovàquia, Hongria, Croàcia, Sèrbia, Romania, Bolgaria, Moldavia i Ucraïna, 1000 km de recorregut seguint sempre el curs del riu.

La zona més coneguda és la que transita entre Alemanya i Austria, i és, tal volta la que està millor preparada quan a les infraestructures per a poder fer esta ruta que és molt còmoda de realitzar, fins i tot aconsellable de poder fer en família.


Més dades i fotos:

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »