Algunes xifres redones

Continua creixent la comunitat virtual de Sense Límits Aventura 

Arribem als 4500 seguidors en Facebook i 2000 en Twitter

facebook

 

Cada vegada més aventura. I cada vegada més aventurers. Sense Límits Aventura continua el seu camí de creiximent i anem sumant algunes xifres redones en les nostres xarxes socials, que cada volta atrauen més seguidors.

twitter4500 al Facebook i 2000 al Twitter

En este mes de juny hem sobreposat els 4500 seguidors en Facebook i també la xifra de 2000 seguidors en Twitter. Xifres que ens parlen de la vostra confiança en el nostre projecte i del vostre interés en què vos continuem contant les nostres històries d’aventura. Aquelles que no trobareu en cap altre lloc. Aquelles que trobareu abans que en cap lloc a Sense Límits Aventura. Les vostres històries.

Creiximent amb esforç

Des de Sense Límits Aventura només ens queda que dir-vos que moltes gràcies per fer-nos créixer de forma constant i continuada. Poc a poc, amb esforç i treball com toca en els esports d’aventura i superació. Amb molt de sacrifici i sense agafar camins equivocats. Però també amb molta recompensa.

Moltes gràcies per triar Sense Límits Aventura per informar-vos dels esports d’aventura, natura i superació a la Comunitat Valenciana.  Gràcies també a tots els que confieu en el nostre projecte per a fer arribar les vostres històries, els vostres reptes, les vostres proves o els vostres productes.

Pròxim 24 de setembre celebrabrem el nostre segon aniversari i continuent fent camí. Sense Límits Aventura, Una plataforma que no deixa de créixer

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »