Doble victòria de prestigi

Remi Queral guanya el Gran Trail de Peñalara i Dani Amat s’imposa a l’Ultra Trail de Sobrarbe

queral peñalara

 

Domini valencià este cap de setmana en el Ultra Trail Nacional. Dos proves destacades i dos victòries de prestigis de dos dels nostres corredors d’ultra trail més actius més enllà de les nostres fronteres.

Queral a Peñalara

La primera d’elles al Gran Trail de Peñalara, a Madrid (114 km 5100+), on Remi Queral (CM Vistabella Race Land) ha aconseguit imposar-se amb un temps en meta de 12 hores i 57 minuts, arribant a per davant d’Alvaro Rodríguez i Pedro Extebarría, en una edició on de nou la calor ha estat protagonista, tot i que no tant com a l’any passat.

Victòria de prestigi del corredor de Benlloch que li serveix per a colocar-se el segon a la classificació general d’una Spain Ultra Cup que continua encapçalant Sebas Sánchez (Marathon Crevillent)

amat sobrarbeAmat, a Sobrarbe

L’altra gran notícia per al Trail valencià este cap de setmana arribava de la mà de l’alacantí Dani Amat, que aconseguia la victòria al Ultra Trail de Sobrarbe a Osca, sent el més ràpid en els 71 km 4077+ del recorregut d’este Trail pel Pirineu aragonés que tan bé coneix el corredor d’Elda.


Més dades:

Valencians a l’Infern de Peñalara

Sebas també guanya la CSP

Dani Amat repeteix a l’Aneto

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Domini valencià a Sierra Nevada | SLA - […] de Benlloch signava altra gran victòria, com la que fa 3 setmanes havia aconseguit al Gran Trail de Peñalara, en…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »