Una aventura a la Ciutat

Pròxim 3 de juliol arriba a València la tercera edició del Orienteer Valencia

ORIENTER VLC 1Una aventura sense eixir de l’asfalt. Entre carrers, cotxes i finques. Això és el que plantetja el Orienteer València, que pròxim diumenge 3 de juliol arriba a la seua tercera edició.

«Serà una experiència per a descobrir la cultura, l’història i els rocas més amagats de València per tractar d’aplegar a temps fent rutes en el mapa d’orientació» expliquen des de l’organització que encapsula José Barberà.

Orientació i coneiximents

Cada equip disposarà de dos hores per a completar un mapa amb els punts de control marcats, i haurà de traçar el seu camí sempre junts, i caminant o corrent, sense fer servir altres mitjans de transport.

I a més de l’orientació, els coneiximents. «Els equips, -en grups de 2 a 5 persones-, necessitarà visitar tants controls com siga possible i respondre correctament a les preguntes. Cada pregunta contestada correctament afegirà punts per al equip, i les respostes incorrectes restaran punts».

És per tant una barretja d’estratègia, forma física i coneiximent. Una manera diferent de viure l’aventura a la ciutat. «Quan arrives al control hauràs de contestar una resposta de cultura, de observació relacionat en el lloc on te trobes i encertar la resposta de les possibles opcions. Pot anar corrent per fer més controls però hauràs d’encertar les respostes per a guanyar». orienteer 3

També des de casa

A més, l’Orienteer València presenta una altra forma de poder participar: de forma virtual. Des de casa, i des de la distància, aquells que pròxim 3 de juliol no puguen desplaçar-se fins a València, poden participar també en la versió online on també hauran de triar la millor maner per accedir als punts de control i respondre a les preguntes plantetjades en el mateix temps límit. No hi ha excusa!


Més dades: http://www.orienteering.es/Home.html

Orientereer Valencia, orientació urbana

Orientación urbana, ¿dónde está el desafío?

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »