Un triatló per a són pare

Pròxim 2 de juliol el valencià Juan Carlos Martínez farà un repte solidari de Quart de Poblet a Santa Cruz de Moya 

13407190_1217763111590116_1074369528079087362_nJuan Carlos Martínez té 40 anys, és veí de Quart de Poblet i sol passar molts caps de setmana, des que era xicotet, en Santa Cruz de Moyá una localitat que es troba en el Racó d’Ademuz. Practica triatlón i ultratail de llarga distància.

Son pare va morir en 2012 i vol rendir-li un homenatge fent l’últim recorregut que va fer ell des de Quart de Poblet fins a Santa Creu de Moyá. Aprofitant l’ocasió s’ha unit a AFACO una associació de famílies i persones amb diversitat funcional.

Natació, bici i carrera a peu

El repte començarà pròxim dia 2 de juliol a les 9 del matí i estarà de volta calcula a les 11 del matí del día 3 de juliol. Realitzarà 3000m de natació en la piscina municipal de Quart, d’ací emprendrà la seua marxa de 125 km amb bici cap a Santa Cruz de Moyá, «si els meus càlculs no fallen arribaré allí a les 16:30 més o menys», moment que aprofitarà per a menjar i emprendre el camí de volta però esta vegada corrent.

Durant tot el camí estarà acompanyat d’un vehicle de suport per a qualsevol imprevist que li puga sorgir. Però açò és només el començament ja que la recaptació pretén aconseguir-la al llarg de tots els quilòmetres que realitze durant 2016 en esdeveniments esportius d’ultra resistència per Espanya i Europa, com el campionat d’Espanya de Duatlón, el Mundial de Duatlón i competicions de muntanya de més de 100km.

«Cada quilòmetre recorregut equival a 1 euro». Tot aquell que vullga comprar quilòmetres pot fer-ho a través de l’associació AFACO en www.afacoquartdepoblet.org, Actualment porten uns 700 euros aproximadament recaptats.

 

12186721_1084901834876245_4491599879704757984_o

Autor: Cristian Suñer

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. #PremisSLA 2016: Repte col.lectiu d’aventura | SLA - […] Un triatló per a són pare […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »