De la muntanya… a la mar

Dissabte 2 de juliol marxa senderista nocturna des del Xorret del Catí fins a El Campello

senderisme gratuir

 

De la muntanya a la mar. 45 km caminant sense parar, des del més alt del Xorret del Catí, fins a cota zero a El Campello, a una jornada de senderisme nocturn, que farà les delicies dels participants.

Es tractat d’una activitat de dificultat alta, on es recomana als que vullguen afrontar els 45 km 450+ 1200- dur roba adient, motxilla i botes de muntanya, a més de llinterna i menjar i beguda per afrontar els 45 km.

Les inscripcions estan obertes des de passat 23 de juny fins completar les 50 places que hi ha disponibles per a completar l’autobús que traslladarà els participants des de la Desembocadura del Riu Sec de El Campello fins al Xorret del Catí.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »