#SLA10: Un estiu d’aventura

Arriba el número 10 de la revista Sense Límits Aventura 

aguayo esquenes

 

Un estiu d’aventura de 10. Això és el que vos proposem des de la Revista Sense Límits Aventura que este juliol arriba al seu número 10. Una xifra redona que val la pena celebrar amb vosaltres oferint-vos de nou històries, propostes, consells i recomanacions vinculats amb els esports d’aventura.

SLA PORTADA 10 OK OKAguayo

Esports en plural com els que integren el Triatló. El nostre protagonista de portada del número 10, és un triatleta 10: Emilio Aguayo (Avant Montcada). El triatleta de Godella ens parla de la seua progressió, de la seua temporada, dels seus objectius dins del triatló, enguany més centrat en la distància olímpica, i les seues ambicions. Val la pena descobrir a fons un dels grans triatletes que tenim a la Comunitat Valenciana.

Un dels aspirants a sumar la victòria a la nova edició del València Triatlón que pròxim 10 i 11 de setembre arriba fidel a la seua cita amb la presència de vora 3500 participants en les seues diverses disciplines. Repassem a este número la dura competència que hi haurà en distància olímpica: Aguayo, Gomar, Mantecón…

Trail també a l’estiu

Amb la calor, baixa l’activitat en el món del Trail. Però si voleu sempre hi ha oportunitats de córrer. I a més fer-ho en llocs molt especials. El Maratón do Norte a A Fonsagrada (Galicia) és una de les propostes que vos fem per al pròxim 14 d’agost, per a coneixer una de les zones rurals més pures de tota Galicia. I més a prop, també a l’agost, la CXM Albentosa a Terol de pròxim 7 d’agost torna a presentar-se com a una bona oportunitat de continuar corrent a l’estiu. I per setembre, arriba una nova fòrmula de viure el Trail: Gudar Xtrem, un Trail 3×1, fent en un mateix cap de setmana carrera vertical, trail i ultra trail. No hi ha excusa per tant per a no correr en estiu, opcions hi ha, com queda demostrat.

L’estiu és també moment per a millorar, i per això vos plantetgem un article en relació a un dels aspectes més dificil de dominar en el Trail: les baixades. Bons consells els que ens dóna Pep Signes

Rutes i propostes

Propostes d’aventura per a este estiu com sempre amb vivències particulars del senderisme i la BTT, que ens duran a l’espectacular Cova Tallà de la mà de Noel Arraiz i Agueda Monfort, i a la Serra del Maigmó amb Paco Badía. A este número 10, afegim també recomanacions per a fer -a soles o en familia- vies ferrates, de la mà de Raúl Vicedo.

I a moltes més històries que podreu trobar al número 10 de la revista Sense Límits Aventura


Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »