II edició de la Travessia Cortés-Cofrents

Fins a 200 persones participaran en la segona edició de la prova

El Xúquer és una de les nostres principals artèries naturals, que recorre dotzenes de municipis del nostre territori. El riu és font de vida i també ho pot ser d’entreteniment i esport. En este ocasió, l’escenari és la Vall d’Aiora-Cofrents, amb una travessia de 10’4 quilòmetres entre Cortes de Pallàs i Cofrents el proper dissabte 6 d’agost.

cofrentes

El calendari

Els nadadors estan citats divendres a les 7 de la vesprada, quan ja podran arreplegar els dorsals a Cofrents i s’oferirà una xarrada tècnica. Per a aquells que no puguen anar la vespra, el mateix dissabte a partir de les 6 es podran arreplegar també els dorsals.

cortes

A partir de les 6:30, els nadadors es desplaçaran en autobusos fins Cortes de Pallàs on començarà la prova a les 8:00. El punt de partida es el pantalà de l’embassament, situat davall del  pont d’entrada a la població.

Els nadadors i la prova

La prova acollirà un màxim de 200 esportistes. El control es tancarà a les 13:00 quan s’espera que aplegue l’últim dels nadadors. El recorregut de la travessia estarà senyalitzat amb piragüistes, que acompañaran els participants.

xuquer

Nadador a l’embassament de Cortes.

D’esta manera, s’evita haver de col·locar boies amb l’objectiu «d’interferir el menys possible en el mitjà aquàtic», segons l’organització.

Els nadadors avançaran per la marge dreta del riu, deixant un ample espai perquè es puguen realitzar altres activitats en l’embassament.

El desplegament de seguretat i assistència

En total, hi haurà 20 membres de l’organització al llarg del recorregut. També s’hi sumarà una Zodiac dels bombers voluntaris de Cofrents i 3 embarcacions a motor.

Hi haurà una ambulància a l ‘eixida i a l’aplegada i un metge acompanyarà els nadadors a bord de a Zodiac durant tota la prova.

La cita serà el 6 d’agost. Estarem pendents.


Xúquer extrem: 11 km de travessia nadant

Autor: Josep Rodríguez

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »