Una escola d’estiu diferent

BCS School ofereix este juliol una Escola d’Estiu de muntanya

 

BCS EscolaUna Escola d’Estiu… de Muntanya. Per anar ensenyant-se i iniciant-se en algunes claus de les activitats més comunes com puga ser el Trail, l’Orientació o el Senderisme. Ara que arriba el temps lliure per als més nanos i els pares van buscant com entretindre’ls al temps que facen una activitat educativa.

“Ara que els xiquets acaben 9 mesos d’estudi a l’escola, proposem canviar la taula i la cadira, els llibres, clases de suport, estrés, videojocs i sedentarisme, per activitat física al medi natural”.

Això és el que plantetja la 1 Escola d’Estiu de Muntanya que organitzen al llarg de tot el més de juliol des de BCS School, la secció del BCS Trail d’Uixó encarregada de dur endavant l‘Escola de Trail que tenen en marxa tot l’any a la Vall d’Uixó i que ara presenta un format d’Escola d’Estiu per al juliol.

De l’11 al 29 de juliol

Així, des del 11 i fins el 29 de juliol hi haurà tres setmanes on de dilluns a divendres els xiquets a partir de 5 anys poden participar de matí a esta Escola d’Estiu centrada en fer que s’ho passen bé ensenyant-se algunes de les claus del Trail, Orientació i Senderisme al paratge de San Josep a la Vall d’Uixó, porta d’entrada de la Serra d’Espadà.

Cada dia de la setmana hi ha unes activitats diferentes previstes com ara tècnica de carrera, exercicis de psicomotricitats, eixides de senderisme i activitats d’orientació, tot combinat en altra sèrie de jocs, tallers i xarrades, a més de la inevitable piscina per acabar el matí.

 


Més dades:

BCS School, la teua escola de Trail

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una Escola de Trail… a la muntanya | SLA - […] Una escola d’estiu diferent […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »